Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi film Majkla Beja HITNA POMOĆ definitivno se mora pogledati na velikom platnu
Od četvrtka 17. marta u odabrane bioskope stiže izuzetan triler HITNA POMOĆ (AMBULANCE).
16. mart 2022.

Novi film Majkla Beja "HITNA POMOĆ" definitivno se mora pogledati na velikom platnu

 

U glavnim ulogama našli su se sjajni Džejk Džilenhol, Jahja Abdul-Martin II i Eiza Gonzales, koji će vas odvesti na neverovatno putovanje ulicama Los Anđelesa i neće vas ostaviti ravnodušnim. 
 
Reditelj i producent Majkl Bej je ovog puta prevazišao sam sebe i stvorio ovaj fenomenalni triler prepun vratolomija i impresivno brzih akcionih scena snimljenih na njemu svojstven i zaista genijalan način. 

Tokom jednog dana na ulicama Los Anđelesa, tri života će se zauvek promeniti.
 
U ovom trileru prepunom vratolomija, režisera i producenta Majkla Beja, odlikovani veteran Vil Šarp (dobitnik Emija Jahja Abdul-Matin II, Kendimen, Matriks: Uskrsnuća), očajan u pokušaju da nađe novac za pokrivanje bolničkih računa svoje supruge, traži pomoć od osobe za koju zna da to ne bi trebalo da radi – u pitanju je njegov usvojeni brat Deni (nominovan za Oskara Džejk Džilenhol, Zodijak, Spajdermen – Daleko od kuće). Harizmatični kriminalac Deni mu umesto pomoći nudi sledeće: da učestvuje u najvećoj pljački banke u istoriji Los Anđelesa za 32 miliona dolara. Pošto je život njegove žene u pitanju, Vil ne može da kaže ne.
 
Ali kada njihov beg spektakularno pođe po zlu, očajna braća otimaju vozilo hitne pomoći sa ranjenim policajcem kojem život visi o koncu i iskusnom radnicom hitne pomoći Kem Tompson (Eiza Gonzales, Paklene ulice predstavljaju: Hobs i Šo, Vozač). U ludo brzoj poteri koja nikada ne prestaje, Vil i Deni moraju da izbegnu masivno sprovođenje zakona na teritoriji grada, održe svoje taoce u životu i nekako pokušaju da se međusobno ne ubiju, sve dok izvode najluđi beg koji je Los Anđeles ikada video .
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala