Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Šta nas očekuje na kanalu FOX LIFE u aprilu?
Kao i svakog meseca, ekipa kanala FOX nam pruža mali uvid u program koji su spremili za nas u mesecu koji predstoji.
22. mart 2019.

Šta nas očekuje na kanalu FOX LIFE u aprilu?

 Vil i Grejs Y10

Od 11. aprila, od ponedeljka do petka u 22:55 
PREMIJERA
 
Nakon što su ponovo šarmirali svet svojim povratkom na televiziju, Vil, Grejs, Džek i Karen vraćaju se u još jednoj sezoni čuvene komedije. Prošle sezone, Džek se verio sa Stjuartom Estefanom, dok se Vilova majka verila za Grejsinog oca. Da li bi Vil i Grejs mogli da postanu rod? 
Karen je prekinula aferu sa Malkomom da bi se posvetila braku, ali da li će njena posvećenost Stenu opstati? Ove sezone očekujte nas mnogo smešnih priča, dok se četiri prijatelja bore sa novim iskustvima. Gostujući glumci su Dejvid Švimer, Alek Boldvin, Čelsi Hendler, Džon Krajer, Meri Mekormek, Mini Drajver, Met Bomer i Adam Ripon.
 
 
 
Od 24. aprila, od ponedeljka do petka u 22:55
PREMIJERA 
 
Felon Karington (Elizabet Gilis) je harizmatična, lukava i predodređena da postane novi direktor u energetskoj firmi svog oca ili barem ona tako misli. Kada njen otac Blejk Karington (Grant Šou) pozove Felon i njenog brata Stivena (Džejms Makej) da se vrate kući u Atlantu, Felon je ljuta kad sazna da poziv nema veze sa njenim unapređenjem, već služi za predstavljanje i upoznavanje njene buduće pomajke, Kristl (Natali Keli). Kristl je prelepa i približnih godina kao Felon, ali nije nekakva sponzoruša koja može da se otera. Kristl je uporna, principijelna i vešt stručnjak odnosa sa javnošću u Karington Atlantiku. Ona zaista voli Blejka. Međutim, bogatstvo i privilegovan svet Karingtona stvaraju joj probleme, dok se sukobljava sa poslugom i Blejkovim batlerom Andersom (Alen Dejl), ali i sa Felon, koji joj jasno stavljaju do znanja da ne pripada njihovom svetu. 
 
 
 
Ponedeljkom i utorkom u 20:00
NOVE EPIZODE
 
Ebi Mekarti (Lisa Edleštajn) i njene drugarice vraćaju se u petoj i poslednjoj sezoni ove nagrađivane drame. Ebin odnos sa Majkom (Džejms Lesur) i dalje se zahuktava, ali spajanje njihovih porodica ne ide tako lako kao što zvuči. U međuvremenu, Barbara (Reta) je dopustila da flertovanje sa bivšom ljubavi ugrozi njenu vezu sa Derelom (Malkom-Džamal Vorner). Fibi (Beu Geret) ponovo izlazi, dok razmatra da li da pusti svog otuđenog brata nazad u svoj život. Delija (Nekar Zadegan) preispituje svoju vezu sa Polom (Ignacijo Serićio) nakon što je uradila test za utvrđivanje trudnoće. I Džo (Alana Ubah) otkriva da joj je veza sa Albertom (Brajan Markinson) pred iskušenjem zbog povratka njene bivše ljubavi Frampkisa (Brajan Markinson) sa klinike za lečenje bolesti zavisnosti. 
 
 
 
Ponedeljkom u 16:10 i 16.35 
NOVE EPIZODE
 
Avanture zagrobnog života se nastavljaju jer se “Dobro mesto” vraća u drugoj sezoni punoj novih obrta i humora. U završnici prošle sezone, Elenor (Kristen Bel), otkrila je neverovatnu istinu o “Dobrom mestu”, što primorava Majkla (Ted Danson) da preradi svoju strategiju. Sada Elenor pokušava da pronađe Čidija (Vilijam Džekson Harper) kako bi zajedno pronašli način da pobegnu. Nagrađivana komedija Majkla Šura obećava mnogo smeha i još iznenađenja ove sezone. 
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala