Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kanal Epic Drama donosi vam italijansku kriminalističku dramu Detektiv Malteze
Duo koji je napisao Maltezea, Leonardo Fazoli i Madalena Ravalji, poznat je i po svom radu na seriji "Gomora", italijanskoj krimi dramskoj seriji.
20. februar 2019.

Kanal Epic Drama donosi vam italijansku kriminalističku dramu "Detektiv Malteze"

 

Mafija je danas najpoznatija kriminalna organizacija na svetu, ali dugo je bila zanemarivana jer se tvrdilo da su je naprosto izmislili pisci i novinari željni slave. Dok su svi poricali da postoji, ta organizacija je rasla u senci. Nova kriminalistička dramska serija kanala Epic DramaDetektiv Malteze – inspirisana je periodom krvave vladavine sicilijanske mafije i priča o borbi jednog čoveka protiv mafije. Premijera je 2. marta, a prikazivaće se subotom od 21:00.
 
 
Radnja je smeštena u 1970-te i priča o korupciji, moći i ličnoj osveti. Kim Rosi Stjuart igra glavnu ulogu policijskog detektiva Darija Maltezea koji se vraća na Siciliju da bi prisustvovao venčanju svog prijatelja iz detinjstva, ali biva upleten u slučaj ubistva zbog koga kreće u rat protiv mafije. Malteze je čovek koji nije spreman da zažmuri ili prihvati kompromis i očajnički pokušava da otkrije istinu. Poput mnogih stvarnih detektiva koji su bili nadahnuće za seriju, on je običan čovek u situaciji koja nalaže da postane junak.
U seriji glume i Rike Šmid, u ulozi Elize Ripstajn, i Frančesko Skijana, u ulozi Maura Likata.
 
 
Radnja prati istragu ubistva koja prerasta u mnogo veći slučaj koji uključuje tajanstvene nestanke i ceo niz tajnih ubistava. Detektiv Malteze otkriva složeni sistem korupcije i bezakonja, u kojem ubice i kriminalci sarađuju s moćnim i nedodirljivim građanima, među kojima su i vladini službenici. Tokom istrage, Malteze rizikuje život suočavajući se s ubicama koje su poslate da ga ubiju. Usput stradaju njegovi prijatelji i saradnici, a umalo gubi i ženu u koju se zaljubio.
 
 
Seriju je režirao Đanluka Marija Tavareli, a scenaristi su Leonardo Fasoli i Madalena Ravalji, koji su već sarađivali na popularnoj italijanskoj kriminalističkoj seriji “Gomora”.
 
Detektiv Malteze ubira hvale kritičara kao italijanska krimi-drama koja spaja patos Kuma sa stilizovanom lepotom Momaka s Medisona (Mad Men)
 
Detektiv Malteze premijerno se prikazuje na kanalu Epic Drama u subotu 2. marta u 21:00.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala