Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stiže nam peta sezona serije Inspektor Džordž Džentli
Epic Drama premijerno prikazuje petu sezonu popularne krimi serije, koja počinje u petak, 13. januara
13. januar 2023.

Stiže nam peta sezona serije "Inspektor Džordž Džentli"


Krimi serija Inspektor Džordž Džentli vraća se na tv kanal Epic Drama sa svojom petom sezonom. Premijerno od petka, 13. januara u 21 sat, gledamo nove nastavke omiljene britanske serije o inspektoru Džentliju i njegovom pomoćniku Bakusu.

Radnja se odvija u 1968. godini. Inspektor Džentli i njegov pomoćnik Bahus vraćaju se da rešavaju nova ubistva i slučajeve nestanaka ljudi, u Durhamu i Nortumberlandu.

60. godina 20. veka su izazovne za ovaj tim. Rasna pitanja potresaju Ameriku i stižu sve do britanske obale. Vlada netrpeljivost prema višoj klasi i njihovoj zloupotrebi moći. Ukaz o abortusu iz 1967. samo što nije stupio na snagu, usled čega vlada nezadovoljstvo u zemlji. Džentli i Bahus se, usled toga, suočavaju sa mnogo kriminalnih slučajeva koji potresaju englesko društvo.

Da stvar bude još gora, Džentlijeva prošlost se vraća da mu se osveti kada prestupnik, koga je Džentli lično smestio u zatvor, biva oslobođen pod orbazloženjem da mu je dokaze podmetnuo sam Džentli. Džentliju se sprema osveta.

Ne propustite petu sezonu omiljene kriminalističke serije Inspektor Džordž Džentli koja počinje u petak, 13. januara u 21:00, premijerno u programu Epic Drama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala