Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novo na Happy TV
Happy TV - za ljubitelje turskih serija i porodične zabave.
18. januar 2019.

Novo na Happy TV

Suze moje sestre - nova turska serija na Happy TV

Nova turska serija donosi uzbudljivu priču o ljubavi junaka koji brane svoje želje i ono što imaju u životu, a ujedno i nezaboravnu priču o njihovom ponovnom zbližavanju, opraštanju i borbi.



Bajram i njegov jedini prijatelj iz detinjstva Salih su rođeni u selu Išiklar u okolini Mudanje. U dobroj volji da reše međusobni nesporazum, odlučuju da zaruče svoje dvoje djece Meleku i Kerima u detinjstvu.

Spletom okolnosti njihova deca odrastaju u različitim gradovima u trenutku kada dolazi vreme za njihovo venčanje. Iako se sa suprugom i dvoje dece nastanio u Istanbulu, proširio biznis i jako se obogatio, Bajram nije zaboravio na svoje obećanje Salihu. Na dan kad njegov sin Kerim diplomira, Bajram ga vodi u Išiklar i dolazi pred vrata Salihu koji živi sa dve kćeri, Huljom i Melek. I Salih isto drži do riječi i s Bajramom određuje datum venčanja njihove dece.



Međutim, njihova su deca odrastajući stvorila vlastite živote, ciljeve i ljubavi. Mladi ljudi donose odluke među sobom o prisilnom braku i iako su zadovoljni svojim rešenjima, Hulja koja je od osme godine zaljubljena u Kerima je odavno počela realizovati svoje planove.


"Soba sreće" - zabava za celu porodicu.


Nov sezona vašeg omiljenog kviza.

U svakoj emisiji mogući dobitak je 1.000.000 dinara

Kviz u kome porodica takmičara, na osnovu sreće, određuje novčani iznos koji takmičar može osvojiti.

Voditelji ove sezone: Predrag Pepi Smiljković i Anja Brujić

Tri takmičara odgovaraju u studiju na zanimljiva pitanja koja im se postavljaju. Onaj koji ima tačan odgovor ili je najpribližniji tačnom odgovoru dobija mogućnost da osvoji jedan od pet ponuđenih novčanih iznosa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala