Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova turska serija na televiziji Pink
Najgledanija turska serija "Beskrajna ljubav" od 9.januara oduševiće domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog glumca.
7. januar 2017.

Nova turska serija na televiziji Pink

Najgledanija turska serija "Beskrajna ljubav" od 9.januara oduševiće domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog glumca. Turski glumac Burak Ozčivit stekao je ogromnu popularnost na ovim prostorima ulogom Bali-bega u TV seriji "Sulejman veličanstveni", a nova serija još više će očarati njegove mnogobrojne obožavateljke.

Kako bi lakše odlučili da li da svoje vreme poklonite ovoj seriji evo šta vas očekuje:

Dva odvojena sveta leže na dve strane ulice u primorskoj četvrti Istanbula. Tako blizu, a tako daleko jedan od drugoga. Šta će se dogoditi kada se dvoje mladih ljudi iz dva sveta zaljube?

Kemal je jedno od troje dece iz porodice srednje klase koja živi u susedstvu. Njegov jedini cilj u životu je da sebi stvori život. Kemal je na poslednjoj godini studija rudarstva. Njegovi snovi su ograničeni realnošću i ne veruje u čuda. Pogotovo u čuda poput ljubavi. Kemal će ubrzo biti na iskušenju kada u njegov monotoni život uđe Neslihan. Nakon tog dana, Kemalov svet se okreće naglavačke i on gubi kontrolu.Nihan je devojka iz glamuroznog dela grada. Ona je na distanci s vrednostima njenog sveta. Kemalova i Nihanina ljubav je gotovo nemoguća. Ali, njihova ljubav ignoriše razlike i oni uspevaju da ostanu zajedno. Sve do dana kada će Kemal morati da napusti Istanbul kako bi radio u rudniku. Taj dan će biti raskrsnica za Kemala i Nihan, trenutak teške odluke. Kemal mora da prihvati da on i Nihan pripadaju različitim svetovima. Pored te velike životne odluke on zakopava tugu i seli u Zonguldak. Ono što nije znao je da i Nihan ima tajnu koju je morala da pokopa sa svojom mladošću i ljubavi. Kemal i Nihan su odvojeni poput njihovih svetova, njihova ljubav je sada nemoguća…

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2017 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala