Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jack Reacher u vidu TV serije
Jack Reacher filmska franšiza je navodno završena, ali će biti ponovno oživljena na malim ekranima u obliku TV serije.
24. novembar 2018.

Jack Reacher u vidu TV serije

 

Navodno, franšiza prelazi na televiziju i to s novim glumcem. Child je izjavio za BBC Radio da je upravo potpisao ugovor za pravljenje streaming serije, dodavši da su fanovi bili u pravu kada su rekli da je Cruise prenizak za tu ulogu.

“Ja sam zaista uživao radeći s Cruiseom. On je zaista odličan tip. Odlično smo se zabavljali,” Child je rekao za stanicu. “Ali na kraju, fanovi su bili u pravu. Veličina Reachera je zaista vrlo vrlo važna i krucijalni je deo onoga što je on. Ideja je da kada Reacher uđe u sobu, tih prvih minutu ste malo nervozni.

A Cruise, uz sav svoj talent, nije imao to. Tako da ono što sam ja odlučio napraviti je – neće više biti filmova s Tom Cruise. Umesto toga, premestićemo se na Netflix ili nešto slično. Igrana serija na streaming mreži s potpuno novim glumcem. A ja pozivam sve fanove koji su bili razočarani s Tom Cruiseom kao glavnim glumcem da mi pomognu – ucestvujte u izboru pravog glumca za ulogu u ovoj TV seriji. Mi pravimo reboot i počinjemo sve ispočetka, želimo se potruditi i pronaći pravog glumca za tu ulogu.”

izvor:svijetfilma
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala