Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sa kanalom TV1000, novembar će biti mesec nezaboravnih filmskih trenutaka
U novembru na TV 1000 gledajte sve od porodičnih filmova nedeljom, do sedmice filmskoh hitova Toma Kruza i genijalne braće Koen
12. novembar 2023.

Sa kanalom TV1000, novembar će biti mesec nezaboravnih filmskih trenutaka

Foto: TV 1000

Novembar će biti mesec nezaboravnih filmskih trenutaka na kanalu TV1000!

Tematski blok: Nedelje posvećene porodici
Svake subote, tokom meseca novembra, u 8.00

Pripremite se za novembar ispunjen porodičnom zabavom u našim porodičnim nedeljama! Pridružite nam se u danu dirljivih avantura i smeha. Da li ste znali da Fantastični gospodin Foks sadrži glasove Džordža Klunija i Meril Strip koji oživljavaju likove Roalda Dala, ili da su Kung Fu Panda i Kung Fu Panda 2 prepuni akcije i humora koji prenose vredne životne lekcije? Naći će se ponešto za svakoga, pa okupite svoje najmilije i uključite se u prijatne nedelje ispunjene magijom!

Tematski blok: Nedelja posvećena Tomu Kruzu
Od ponedeljka 13. novembra do nedelje 19. novembra, u 21.00

Pripremite se za uzbudljivo jednonedeljno putovanje kroz slavnu karijeru holivudske legende Toma Kruza i pridružite nam se u obeležavanju najupečatljivijih uloga legendarnog glumca, od zadivljujućeg sveta gde on predviđa zločine do borbe protiv vanzemaljskih osvajača. Kruzova potreba za brzinom u Danima groma je legendarna, a njegova zagonetna uloga u Vanila skaj pomera granice stvarnosti. Krstarite kroz nedelju sa nama dok odajemo počast ovoj bioskopskoj legendi.

Tematski blok: Sezona posvećena braći Koen
Od ponedeljka 27. novembra do četvrtka 30. novembra u 21.00

Proslavite genijalnost braće Koen kroz filmski maraton sa njihovim najpoznatijim delima. Istražite egzistencijalni humor Ozbiljnog čoveka, osetite napetost u Blood Simple, filmu koji predstavlja njihov zadivljujući debi, nasmejte se od srca uz Spaliti posle čitanja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala