Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tom Kruz svake godine svim svojim kolegama daje isti poklon - i to će vas iznenaditi
Tom Kruz je imao bezbroj uspeha u karijeri, ali je i dalje osoba sa srcem. To dokazuje svake godine na Božić.
18. decembar 2022.

Tom Kruz svake godine svim svojim kolegama daje isti poklon - i to će vas iznenaditi

 
Tom Kruz je jedna od najpoznatijih holivudskih ličnosti, to se ne može poreći. Nije bitno da li ti se sviđa ili ne. Iznova i iznova igra svoje uloge ubedljivo i pruža obilje blokbaster materijala u bioskopima. Ove godine je upravo to uradio sa Top Gun: Maverick, nastavkom klasika od pre 36 godina – u kojem je takođe glumio. Film je bio veliki hit na blagajnama sa globalnom zaradom od skoro 1,5 milijardi evra. Kruz je za ulogu dobio honorar od oko 100 miliona evra – definitivno mu je vredelo. Ali uprkos svojoj izuzetnoj karijeri, sada 60-godišnji glumac nije povučen, i dalje skroman i svestan tradicije.
 
 
Tom Kruz daje tortu svake godine
 
Jedna od ovih tradicija, koju dobro čuva, tiče se božićne sezone. Poslednjih desetak godina, zvezda je dosledno davala isti poklon svima sa kojima je snimao svake zime. Glen Pauel, koji je igrao zajedno sa njim u Top Gun: Maverick, potvrdio je ovo u nedavnoj televizijskoj emisiji: „Ako ste snimili film sa Tomom Kruzom, dobijate pitu. To je preraslo u ogromnu kampanju u kojoj svakog Božića šalje ne znam koliko, verovatno hiljade kolača. Ali to je zaista najukusnija torta koja postoji.”
 
Ali kakva je torta ova poslastica, verovatno se pitate. Očigledno, tipično pecivo za krstarenje je čokoladna kokosova torta. „Moji prijatelji ga poznaju i toliko ga vole da me uvek zovu u decembru da vide da li je torta već stigla“, kaže Pauel.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala