Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zašto Dizni nikada nije voleo Pirate sa Kariba ..
U filmu "Fantastične zveri: Zločini Grindelvalda" čija se premijera približava, publika će moći da vidi Džoni Depa u omiljenoj franšizi kao zloglasnog zlikovca.
7. oktobar 2018.

Zašto Dizni nikada nije voleo Pirate sa Kariba ..

 

Iako 55-godišnji glumac ima korene kao pobunjenički indijski favorit tokom devedesetih godina, on je najpoznatiji kao vodeći u porodičnim i prijateljskim franšizama sa svojim jedinstvenim performansama. Dep je došao do izražaja kada je prvi put odigrao Džek Sperova 2003. godine Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl. Međutim, Dep je rekao kada je prvi put predstavio svoje tumačenje gusara na setu, studio je imao poprilične kritike o tome. Prema njegovim rečima:

"Dizni me je mrzeo. Hteli su na svaki mogući način da me se otarase tačnije da me otpuste." O, moraćemo da ga prevedemo. " "Ne razumemo ništa kapetana Džeka Sparova. Šta nije u redu s njim?" "Šta nije u redu sa njegovim rukama?" "Da li je pijan?" "Da li je mentalno poremećen?" "Da li je on gej?"

Nije tajna da su Dep i Dizni imali mnogo nesuglasica. Glumac je očekivao da će mu studio dati otkaz jer nije poštovao njihove želje.

Pitali su me: "Da li je gej?" i odgovorio sam na pitanje putem telefona. U to je vreme ta neka dama po imenu Nina Jakobson iz Diznija i pitala me je nekoliko pitanja, a zatim rekla: "Šta se to dešava, Džoni? Da li je on gej? Naravno, moja sklonost ka nepoštovanju,iz mene je iscedila odgovor: "Nina, kako nisi znala, da su svi moji likovi gej?" To je bio prilično nagli završetak razgovora. I samo sam nastavio i dalje oblikovati Džeka onako kako sam mislio da je najbolje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala