Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Budi jedan od elemenata: vatra, voda, vazduh ili zemlja!
Učestvuj u takmičenju i postani jedan od elemenata, kao u najnovijoj Diznijevoj animaciji "Elemental"
15. jun 2023.

Budi jedan od elemenata: vatra, voda, vazduh ili zemlja!

Diznijeva animacija Elelmental stigao je u domaće bioskope, a u nedelju, 18. juna s početkom u 16h na Adi Ciganliji održaće se zabavno takmičenje 4 ekipe, od kojih će svaka od njih nositi naziv jednog od osnovnih elementa koji nas okružuju u prirodi.

Deca od prvog do četvrtog razreda zabaviće se kao članovi tima "Voda", "Vatra", "Vazduh" i "Zemlja" uz igre simbolično povezane sa samim nazivom ekipe. Tokom sat vremena trajanja takmičenja prijavljeni učesnici nadmetaće se u sledećim igrama: "Između dve vatre", "Pogađanje mete grumenom zemlje", "Prebacivanjem vode iz kofe u kofu" i drugim, a organizatori su pripremili vredne nagrade.

Živopisni crtani film "Elemental" koji je u bioskopima od 15. juna uvodi nas u priču o životu četiri osnovna elementa koji zajedno žive u jednom velikom gradu Priča prati Žišku, brzu i "vatrenu" mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom, zabavnim i poput "vode" relaksiranim momkom dovodi u pitanje sva uverenja o svetu u kom žive. Žiškini roditelji kažu da se elementi ne mešaju!. A da li je to i moguće?! Makar u crtanom filmu.

Predstojeću priču o različitostima i njihovoj privlačnosti režirao je američki reditelj Piter Son poznat i po animacije Dobri dinosaurus iz 2015 godine. Njegov najnoviji "Elemental" imao je svetsku premijeru na poslednjoj večeri upravo završenog filmskog festivala u Kanu.

U domaćoj, sinhronizovanoj verziji glasove su pozajmili naši glumci među kojima u glavnim ulogama Vukašin Jovanović, Dragan Vujić Vujke, Anđela Alavirević i Aleksandra Nikolić. Osim njih, ostale likove filma oživeli su i Sloboda Mićalović, Željko Vasić, Vesna Stanković, Leontina Vukomanović i drugi.

Svi zainteresovani za takmičenje mogu se prijaviti putem mejl adrese: [email protected]

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala