Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Proces je sada konačno završen - ishod ima nešto neočekivano pozitivno
Spor između Džonija Depa i Amber Herd je rešen. Holivudska zvezda novac od sporazuma želi da donira u dobrotvorne svrhe.
21. decembar 2022.

Proces je sada konačno završen - ishod ima nešto neočekivano pozitivno

 
Duga pravna bitka Džonija Depa i Amber Herd je privedena kraju. U objavi na Instagramu 19. decembra 2022. godine, glumica je objavila svoju "veoma tešku" odluku da odustane od tužbe za klevetu protiv svog bivšeg muža. Korisnik – Džoni Dep – sada može slobodno da raspolaže sumom od milion dolara (što odgovara oko 940.800 evra). Kako su njegovi advokati objavili 20. decembra 2022. prema „Deadlineu”, zvezda „Pirata sa Kariba” ne želi da zadrži novac, već ga donira raznim dobrotvornim organizacijama. 
 
Džoni Dep i njegovi advokati su "zadovoljni" ishodom nagodbe
 
„Zadovoljstvo nam je što smo zatvorili vrata ovog bolnog poglavlja za gospodina Depa. On je tokom suđenja jasno stavljao do znanja da mu je glavna briga iznošenje istine“, navodi se u saopštenju pravnog tima Džonija Depa. "Jednoglasna odluka porote i rezultirajuća presuda u korist gospodina Depa i protiv gospođe Herd je konačna", dodali su advokati. „Uplata 1 milion dolara od strane gospođe Herd gospodinu Depu pokazuje da gospođa Herd priznaje ishod pravnog sistema.“ Ali "gubitnik" nerado priznaje poraz.
 
Amber Herd se obrušila na Džonija Depa i pravni sistem na Instagramu
 

Dok sam Džoni Dep nije komentarisao odluku, Amber Herd je otišla daleko u objavi na društvenim mrežama. Kako je naglasila glumica „Akvamena”, nagodba nije priznanje krivice, već poslednji pokušaj da se gleda unapred: „Posle pažljivog razmatranja donela sam tešku odluku da rešim spor oko tužbe za klevetu koju je moj bivši suprug podigao protiv mene. Uvrede sa kojima sam se suočila na društvenim mrežama su pojačana verzija načina na koji žene i dalje postaju žrtve u trenutku kada progovore." I dalje: "Sada konačno imam priliku da se emancipujem od nečega što sam želela da napustim pre više od šest godina, pod uslovima na koje mogu da pristanem." 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala