Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Producent Dark Phoenix-a objašnjava zašto je odugovlačio sa X-Men filmom
X-Men filmovi započeli su 2000. godine i odolevali su testu vremena dok su filmski svemiri i stripovi postali uobičajeni.
3. oktobar 2018.

Producent "Dark Phoenix-a" objašnjava zašto je odugovlačio sa X-Men filmom

Ali ikonična franšiza sada je u stanju protoka, budući da su se nedavno podešavali datumi objavljivanja filmova. Osim toga, predstojeće spajanje između Disneya i Foxa čini budućnost X-Menova nejasnim. Ove nepoznanice bile su istaknute kad je datum puštanja Dark Phoenixa pomeren za naredne mesece, odmah nakon što je konačno stigao prvi trejler filma. Producent Simon Kinberg je direktno povezan sa tim, a nedavno je objasnio zašto je datum puštanja Dark Phoenixa odložen, govoreći:
 
"Neki od trejlera imali su plakat 'Uskoro' i neki od njih rekli su '14. februara'. Bilo je to datum, koji smo u početku predvideli za premijeru, međutim, kada smo shvatili da film neće obuhvatiti sve vizelne efekte, na globalnom nivou, promenili smo datum premijere.
Odlučili smo preuzeti 7.jun od filma Gambit, koji nije bio spreman za prikazivanje i shvatili da bi to bila prava prilika za veću gledanost. Više ekrana, više IMAX displeja, i imaju veću šansu za reprodukciju u Kini , gde su ti filmovi mnogo više praćeni. 
Urađeno je istraživanje i utvrđeno da je nakon izlaska trejlera , 44,45 miliona pregleda istog bilo samo u Kini."
 
Izgleda da postoje neki veliki razlozi odgađanja Dark Phoenix-a, kao i nekih logističkih problema. Dakle, dok su obožavatelji uznemireni, Simon Kinberg i ljudi iz "20th Century Foxa" izgledaju kao da kontrolišu situaciju. 
 
Dark Phoenix će doći u bioskope 7. juna 2019. U međuvremenu, pogledajte našu verziju objavljivanja 2018 kako biste planirali sledeći put odlazak u bioskope.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala