Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dark Phoenix: Stigao prvi trejler, poster i sinopsis!
Iznenađenje koje je obradovalo fanove, jeste sinopsis koji nas uvodi u radnju filma čija nas premijera očekuje na Dan zaljubljenih – 14. februara 2019.
1. oktobar 2018.

Dark Phoenix: Stigao prvi trejler, poster i sinopsis!

 Dark Phoenix, poslednji film franšize X-Men u FOX produkciji dobio je svoj zvanični trejler, a stigao je i prvi poster na kom se u zvezdanom beskraju naziru tamna silueta glavne glumice Sophie Turner i čuveno slovo X u pozadini. 

Ono što smo saznali jeste način na koji Jean Grey postati Dark Phoenix (odlazi u svemir, ali se ne vraća ista), i time postati najveći protivnik X-Mena. Baš zbog činjenice da dolazi iz njihovih redova.

Tokom spasilačke misije u svemiru Jean umalo gubi život kada se nađe na meti snažne kosmičke sile. Kada se vrati na Zemlju shvatiće da ne samo što je preživela, već ju je fenomen koji je doživela učinio skoro nepobedivom, ali i potpuno nestabilnom. Borba između onoga što je bila i što je postala oslobodiće ogromnu energiju koju Jean neće moći da kontroliše. Nažalost, stradaće oni koje najviše voli, ali katastrofa otkriće nam dušu koja čini X-Mena i drži ih na okupu – snažnijima i od najveće opasnosti. Jean nije pretnja samo za X-Men porodicu, već i za čitavu galaksiju.

 

Uloge: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Sophie Turner, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Jessica Chastain

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala