Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Četvrta sezona „Vojne akademije“ na RTS-u od 29. septembra
Počinje emitovanje 4. sezone serije „Vojna akademija“, zajedničkog projekta RTS-a, produkcijske kuće „Nira“, Vojne akademije i Ministarstva odbrane.
25. septembar 2018.

Četvrta sezona „Vojne akademije“ na RTS-u od 29. septembra

 Sve je počelo 2012. godine, emitovanjem serije koja govori o životu i školovanju na Vojnoj akademiji, bazirane na istinitim događajima. Već prva epizoda je postigla rekordnu gledanost od 2.220.000 gledalaca! Usledila je druga sezona i na talasu ogromne popularnosti snimljen je film Vojna akademija – novi početak. Nakon toga i treća sezona serije.

Za sedam godina, na više od 400 lokacija, sa 250 glumaca i više hiljada vojnika i statista, snimljene su ukupno 53 epizode jedne od najgledanijih serija na našem programu.

Nova, četvrta sezona Vojne akademije, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji filmske kuće „Nira“, donosi nam nove zaplete, ali i menja stare odnose među već poznatim likovima.

 Uoči premijernog prikazivanja prve epizode na Vojnoj akademiji gde je upriličeno predstavljanje nove sezone, ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin istakao je, u izjavi za RTS, da je serija Vojna akademija značajno doprinela da se ljudi u Srbiji upoznaju sa time šta naše pitomce očekuje na Akademiji, ali i ono što je najdragocenije i najlepše u vojnom pozivu – drugarstvo, odanost i ljubav prema otadžbini.

Ministar odbrane zahvalio je Radio-televiziji Srbije i ekipi koja je radila na seriji što je uspela da na TV ekrane prenese duh Akademije.

„Više od bilo koje serije, više od svega odnos prema vojsci se među Srbima gradi već vekovima. Svako ko želi da postane pripadnik Vojske Srbije, ko želi da posveti život odbrani Srbije, treba da uđe u Vojsku Srbije i to treba da učini preko Vojne akademije“, istakao je Vulin.

„Više od 1.300 pripadnika Vojske Srbije učestvovalo je u kreiranju serije, svi rodovi vojske su zastupljeni tako da ćete imati prilike da vidite čvrst vojnički život, imaćete priliku da vidite kako se živi, kako se vežba i kako se sanja za Vojsku Srbije“, naglasio je ministar odbrane Srbije.

U prvom planu četvrtog serijala su akcija i strast koja je uvek pokretač radnje. Akcenat je stavljen na ključne teme koje serijal o Vojnoj akademiji zapravo i treba da prikaže, a to su: patriotizam, hrabrost, snaga, čast, vojna obučenost i spremnost naših junaka da u svakom trenutku srčano brane svoju zemlju, ali i svoje prijatelje u nevolji...

Kadeti, naši junaci, sada prolaze kroz intenzivan deo vojne obuke, pakleni „dril“, koji će na kraju pokazati jesu li dostojni da nose uniformu, ili možda, ipak nisu.

Publika u novom ciklusu može da očekuje strast i akciju, ali i humor i humani pristup ljudskim slabostima...

Brojni novi likovi iz vojnih redova, kao i novi zanimljivi likovi van vojske, obogatiće već postojeće, gledaocima dobro poznato društvo, a neočekivani obrti u privatnim životima junaka unose novu dinamiku u radnju koja publiku, kao ni do sada, neće ostaviti ravnodušnom.

Četvrta sezona Vojne akademije imaće 15 epizoda, a emitovanje počinje 29. septembra, subotom na Prvom programu RTS-a, u 20 časova.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala