Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Biković, Bjelogrlić i Glogovac u žestokoj akciji – Južni vetar! (trejler)
Za ljubitelje akcije, vratolomnih vožnji,mangupa sa beogradskog asfalta, traganja za boljim životom i uzvraćenom ljubavi – stigao je ekskluzivni, prvi trejler filma Južni vetar
5. avgust 2018.

Biković, Bjelogrlić i Glogovac u žestokoj akciji – Južni vetar! (trejler)

 Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji, nežnih mangupa sa beogradskog asfalta, traganja za boljim životom i uzvraćenom ljubavi – stigao je ekskluzivni, prvi trejler filma Južni vetar reditelja i scenariste Miloša Avramovića, koji će od jeseni gledaoci moći da vide u bioskopima širom Srbije i regiona.

 
Scenario, nastao iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje i oslikava suštinsku borbu između dobra i zla. Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.
 
“Ovaj scenario je rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživeo i preživeo odrastajući 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja. Scenario je posvećen mojim preminulim drugovima i drugaricama, a moj junak govori u njihovo ime“, izjavio je Miloš Avramović.
 
 
Pored Miloša Bikovića u filmu igraju i Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac,  Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.
 
 
Ovo uzbudljivo filmsko ostvarenje gledaoce otvoriće ovogodišnji Festival glumačkih ostvarenja u Nišu, dok je beogradska premijera zakazana za 14. novembar.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala