Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Šta nas sve očekuje u novoj godini na FOX kanalima?
Pogledajte šta smo sve od televizijskog sadržaja odvojili za vas da pogledate na FOX kanalima u januaru 2018.
29. decembar 2017.

Šta nas sve očekuje u novoj godini na FOX kanalima?

Na kanalu FOX MOVIES odabrali smo neke sadržaje koje možete pogledati u krugu porodice, prijatelja i pritom uživati.


Univerzalni vojnik: Povratak, 5. januara u 22:30

Međunarodni akcioni heroj Žan-Klod Van Dam igra ulogu Luke Deveroa, jedinog preživelog člana prvobitnog, nesrećnog projekta Univerzalnog vojnika. Vratio se iz penzije kako bi biotehnički savetnik na specijalnom programu vlade koji priprema novu, jaču rasu vojnika kojisu sofisticiraniji, inteligentniji i okretniji. Sve ide kako treba sa programom sve dok vojnisuperkompjuter SETH (Majkl Džaj Vajt), ne razvije sopstveni um i pokrene plan koji uključujeubijanje Deveroa i kidnapovanje njegove ćerke. Sa Erin kao pomoćnicom (Hajdi Šanc),žilavom novinarkom u potrazi za velikom pričom, i njegovom partnerkom Megi (Kijana Tom),Devero je opet primoran da se bori protiv najsmrtonosnije vojske koja je ikada napravljena,dok se upušta u trku s vremenom kako bi spasao ćerku i zadržao svoju porodicu.

 

Jecaji sunca, 6. januar u 22:00 

Antuan Fukua (Dan obuke) režirao je ovu avanturu punu akcije u kojoj Brus Vilis glumi oficira mornaričkih foka koji putuje u Nigeriju, razorenu građanskim ratom, kako bi spasaoameričkog lekara. Ali kada poručnik Voters (Vilis) stigne, lekarka Lena Kendriks (MonikaBeluči) odbija da napusti izbeglice o kojima brine i ubedi Votersa i njegov tim da ih prate naopasnom putu kroz džunglu do granice s Kamerunom. Oni su zbunjeni kada vojskapobunjenika počne da ih proganja, sve dok ne saznaju da je među izbeglicama jedini preživeličlan porodice koja je prethodno vladala državom i da je pobunjenicima naređeno da gaeliminišu po svaku cenu. Voters i njegova mala grupa vojnika moraju da odluče da li je životjednog čoveka važniji od njihovih sopstvenih života i života izbeglica koje su dužni da štite.

 

 

 

Bajka o bokseru, 11. januar u 22:00

Dok Amerika ulazi u Veliku depresiju, bivši bokser DŽIM BREDOK prihvata niz beznadežnih poslova kako bi izdržavao svoju ženu MEJ i decu. Zahvaljujući otkazu u poslednjem trenutku,Bredok se ponovo našao u ringu protiv drugoplasiranog svetskog borca i na iznenađenje svih– pobedio. Uprkos povredama koje se ponavljaju, Bredok nastavlja da pobeđuje sveizazivače. Noseći na ramenima nadu za obespravljene, Bredok, nazvan „čovek Pepeljuga“sada se suočava sa najjačim izazivačem do sada, MAKSOM BEROM, svetskim šampionomteške kategorije, koji je poznat po tome što je ubio dvojicu u ringu.

 

 

 

Pomorska akademija, 13. januar u 22:00

Kada su ga primili na Pomorsku akademiju u Anapolisu, DŽEJK HUARD je mislio da su svi njegovi snovi ispunjeni, ali njegova bitka da postane čovek je tek počela. Sada nije siguranda li dete iz siromašne radničke klase može da se uklopi u akademiju gde vlada velikipritisak igde jedva može da postigne ono što od njega kao „guštera“ očekuju. Džejk ulazi uozloglašeno i žestoko takmičenje pomorskog boksa. Sve čemu se ikada nadao sada je uopasnosti: šansa da njegov otac bude ponosan na njega, da odbrani svoje drugove „guštere“,i, više od svega, da stvori drugačiju budućnost.

 

 

 

 

 

Muške sestre, 15. januar u 22:00

Nakon što su izbačeni iz svog bratstva, tri bučna prijatelja odluče da se obuku kao žene i daju zakletvu sestrinstvu Delta Omikron Gama – utočištu za devojke koje su ostala sestrinstvaocenila kao ružne. Nakon što kratko vreme žive kao DOG sestre, tri momka shvate koliko sutokom godina bili zli prema ženama i polako se odriču svog nezrelog stava tipičnog začlanove bratstva. Kad njihove ne baš zanosne prijateljice prime pozivnicu na „šintersku“žurku, momci iskoriste priliku da svojim kolegama iz bratstva očitaju lekciju o onome što sunaučili kao žene – i to je noć koju niko neće zaboraviti!

 

 

 

Ukoliko ste možda ljubitelj serija , na kanalu FOX LIFE smo izdvojili neke od njih koje bi mogli da pogledate.

 

ODVAŽNE (1. sezona) - Od 16. januara, utorkom u 22:00

Uloge: Kejti Stivens kao Džejn Sloun, Aiša Di kao Ket Edison, Megan Fehi kao Suton Brejdi,Melora Hardin kao Džeklin Karlajl

„Odvažne“ je serija inspirisana životomDžoane Kouls, bivše glavne urednice časopisaKosmopolitan i sadašnje glavne urednicesadržaja u kompaniji „Herst magazins“. Serijaprati tri živahne, savremene mlade devojkekoje rade za „Skarlet“, svetski časopis za ženeu Njujorku čija je glavna urednica moćnaDžeklin. Džejn je nedavno unapređena nanjen posao iz snova kao spisateljica, Ket jenovoimenovana upravnica društvenih mreža,a Suton i dalje vredno radi kao asistentkinja.Ove motivisane mlade prijateljice pomažujedna drugoj kroz izazove dok slede svojeciljeve u karijeri, traže ljubav i otkrivaju svojeidentitete.

 

JEDNOM DAVNO (7. sezona) - Od 10. januara, sredom u 22:00

Uloge: Lana Parila kao Redžina Mils, Robert Karlajl kao Gospodin Gold, Danija Ramirez kao Džasinda, Endrju Džej Vest kao Henri Mils

Stanovnici začarane šume suočavaju se sa najvećim izazovom do sada kad Zla kraljica, Kapetan Kuka i Ramplstiltskin udruže snage sa odraslim Henrijem Milsom i njegovom ćerkom Lusi, kako bi doneli nadu njihovom i našem svetu. Tvorci Edvard Kitsis i Adam Horovic („Izgubljeni“, „Tron:Zaveštanje“) pozivaju vas da učestvujete u putovanju dok novi likovi iz bajki i stara potraga za pravom ljubavlju nalaze avanture i biraju strane u neprekidnoj borbi dobra protiv zla. U prvoj epizodi sezone Henri napušta Storibruk u potrazi za sopstvenom pričom. Godinama kasnije u drugom svetu, sreće Pepeljugu u nevolji i zauvek menja putanju svog traganja. Kada Pepeljugina zla maćeha, Ledi Tremejn, počne da predstavlja pretnju, Henri otkriva da mora da napravi teže izbore nego što je ikada mogao da zamisli kako bi pratio svoje srce. Godinama kasnije mlada Lusi nalazi razočaranog Henrija u njegovoj kući u Sijetlu. Odlučna je da ga natera da se seti ko je on zaista, kako bi pobedio prokletstvo koje utiče na likove iz bajki iz „Hiperion Hajtsa.”

 

UVOD U ANATOMIJU (14. sezona) - Od 11. januara, četvrtkom u 21:00

Uloge: Elen Pompeo kao doktorka Meredit Grej, Džastin Čejmbers kao doktor Aleks Karev, Čandra Vilson kao doktorka Miranda Bejli, Džejms Pikens Mlađi kao doktor Ričard Veber, Kevin Makid kao doktor Oven Hant, Džesika Kepšo kao doktorka Arizona Robins, Džesi Vilijams kao doktor Džekson Ejveri

Meredit i tim fokusirani su da pomognu Ovenovoj sestri nakon njenog šokantnog povratka, a Amelija se suočava sa sukobom oko pacijenta. U međuvremenu, Bejlijeva je primorana da nadgleda renoviranje bolnice Grej Sloun posle požara, a doktori su upoznati sa nekolicinom novih lica koja će da donesu više uzbuđenja u bolnicu.

Takođe, ukoliko ste više ljubitelj kriminalističkih serijala i misterija , FOX CRIME je pripremio za vas sledeće naslove:

 

 ZLOČINAČKI UMOVI (13. sezona) - Od 2. januara, utorkom u 22:00

Uloge: Metju Grej Gabler kao doktor Spenser Rid, Kirsten Vengnes kao Penelopa Garsija, Ej Džej Kuk kao Dženifer Džerou

Ova legendarna triler serija prati priču o Jedinici za analizu ponašanja Ef-Bi- Aja, koja analizira kriminalce kako bi rešila zločine. Ova ansamblovska drama zasniva se na raznolikosti tima koji se sastoji od mladog genija i iskusnog vođe koga muči slučaj iz prošlosti. Za razliku od drugih kriminalističkih drama koje se fokusiraju na naučni aspekt, ova serija je veoma dubokoumna i gotovo u holmsovskom stilu, u svojoj deduktivnoj analizi zločina i njegovih počinilaca.

 

ELEMENTARNO (4. sezona) - Radnim danima u 21.00

Uloge: Džoni Li Miler kao Šerlok Holms, Lusi Liu kao dr Džoun Votson, Ejdan Kvin kao kapetan Tomas Gregson, Džon Majkl Hil kao inspektor Markus Bel

Šerlok Holms (Džoni Li Miler) lečeni je zavisnik koji upozna Džoun Votson (Lusi Liu), koja postaje njegova „trezvena družbenica“. Njihov odnos je u početku strogo poslovan i ponekad ledeno hladan, ali s vremenom se razviju razumevanje i saradnja, a na kraju između njih dođe do zasnivanja prijateljstva i partnerstva. Oni zajedno pomažu kapetanu Gregsonu i inspektoru Belu iz Njujorške policije, pri čemu Holmsova pronicljivost i deduktivnost dovedu do rešavanja niza zamršenih slučajeva. Osim što je zaokupljen policijskim poslom, Šerlok se bori sa prošlošću koju je ostavio za sobom u Londonu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala