Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera specijala Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvorts u januaru 2022.
Specijal „Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvorts“ (Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts) imaće premijeru na HBO GO-u u januaru 2022. godine.
26. decembar 2021.

Premijera specijala "Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvorts" u januaru 2022.

 

Danijel Radklif, Rupert Grint i Ema Votson pridružuju se reditelju Krisu Kolumbusu i ostalim glumcima iz svih osam filmova o Hariju Poteru u prvom povratku u Hogvorts, kako bi proslavili godišnjicu prvog filma iz franšize, „Hari Poter i Kamen mudrosti“, koji je premijerno prikazan pre 20 godina. Retrospektivni specijal donosi očaravajuću priču o nastanku filmova kroz intervjue i razgovore sa glumcima, pozivajući obožavaoce da krenu na magično putovanje kroz jednu od najgledanijih franšiza svih vremena.

Događaju za pamćenje pridružuju se i Helena Bonam Karter, Robi Koltrejn, Rejf Fajns, Džejson Ajsaks, Geri Oldman, Imelda Stanton, Tom Felton, Džejms Felps, Oliver Felps, Mark Vilijams, Boni Rajt, Alfred Enoh, Metju Luis, Evana Linč, Ijan Hart i mnogi drugi. „Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvorts“ će odati priznanje čaroliji stvaranja filmova i predivnoj zajednici koja se okupila u Warner Bros. studiju u Londonu pre dve decenije. Istovremeno će proslaviti neprevaziđeno nasleđe Hari Poter filmske franšize i njen neizbrisiv uticaj na srca, umove i maštu porodica i obožavalaca širom sveta.

„Bilo je to neverovatno putovanje od premijere filma ’Hari Poter i Kamen mudrosti’, a svedočiti tome kako je sve evoluiralo u ovaj neverovatan univerzum bilo je u najmanju ruku čarobno“, rekao je Tom Ašhajm,  predsednik Warner Bros. Global Kids, Young Adults and Classics. „Ova retrospektiva odaje priznanje svima čije je živote dirnuo ovaj kulturni fenomen – od talentovanih glumaca i ekipe koja je uložila svoje srce i dušu u ovu izvanrednu filmsku franšizu do strastvenih obožavalaca koji nastavljaju da održavaju duh čarobnjačkog sveta živim 20 godina kasnije.”
 
„Čarolija se oseća u vazduhu s ovom fantastičnom glumačkom ekipom, jer se svi vraćaju kući na originalni set Hogvortsa, gde su počeli pre 20 godina. Uzbuđenje je opipljivo dok se pripremaju da povedu svoje obožavaoce na vrlo posebno i lično putovanje, kroz nastanak ovih neverovatnih filmova”, rekla je izvršna producentkinja Kejsi Paterson.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala