Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zločeste mame bi mogle dobiti još koji film
Simpatična komedija Zločeste mame je prošle godine osvojila gledaoce i zaradila odličnih 183 miliona dolara.
7. novembar 2017.

Zločeste mame bi mogle dobiti još koji film

Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn su Amy, Kiki i Carla, poznate i kao zločeste mame. Jeste li spremni upoznati njihove mame?

Simpatična komedija Zločeste mame je prošle godine osvojila gledaoce i zaradila odličnih 183 miliona dolara s obzirom na budžet od samo 20 miliona. Sada nam je u bioskope stigao nastavak, Božić kod zločestih mama, s još boljom glumačkom ekipom, pa su redatelji na premijeri podelili svoje ideje za nastavke.

I dok su se glumice na premijeri raspričale o svojim majkama i za njih imale samo reči hvale, reditelji i scenaristi Jon Lucas i Scott Moore su otkrili da imaju planove za još pokoji film sa zločestim mamama. Potencijalno nas očekuju nastavci povezani s drugim praznicima, kao što je aktuelni s Božićem: „Postoji osam filmova o Paklenim ulicama. Film možete snimiti ovako brzo jedino ako svi sarađuju. Glumačka i ostala ekipa su fantastični i prilično su nam pomogli“, objasnio je Lucas.

Peter Gallagher, koga gledamo u ulozi Amynog oca, izjavio je da je film odličan za sve koji se žele bezbrižno nasmejati i koji su obično napeti tokom božićnih praznika.

U filmu svoj glumački debi ima saksofonista Kenny G koji glumi samoga sebe i koji s likom Mile Kunis komentiriše svoju muziku. Kunis, Bell i Hahn su se pridružile Christine Baranski kao Ruth, Amyna majka, Cheryl Hines kao Sandy, Kikina majka i Susan Sarandon kao Isis, Carlina majka.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala