Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Rimejk serije Tračara uskoro!
Donosimo vam sve ono što znamo o predstojećem “Gossip Girl” rebootu od radnje, preko ekipe koja je uključena u projekat do datuma premijere.
1. jun 2021.

Rimejk serije "Tračara" uskoro!

 

 “Osam godina nakon što se originalna stranica ugasila, nova generacija Njujorčana će se upoznati sa svetom svevidećeg oka Tračare, a serija će se fokusirati na to u kojoj meri su se društvene mreže kao i pejzaž kulturološki i društveni pejzaž Njujorka promenili poslednjih godina”.

Scenarista Joshua Safran naglašava da će još uvek glavna tema biti skandali na Menhetnu to jest u krugovima elite, ali će se definitivno mnogo više osvrtati na promene u društvu.

“Kako se svet promenio, kako su se promenile društvene mreže i njihov uticaj? Sve te stvari nam omogućavaju da sagledamo svet sa 12 godina razlike, a ne samo da oživimo staru priču. U velikoj meri će se raditi o tome kakav je svet danas, odakle dolaze bogatstvo i privilegije, i kako se danas nosi sa tim. Postoji i jedan twist u priči, ali nažalost ne mogu da otkrijem, ali je dosta značajan za sve” rekao je Joshua.

"Kristen Bell je oduvek bila i oduvek će biti glas Tračare" kako kaže scenarista, tako da će to ostati nepromenjeno i sada. Jer na kraju dana taj glas, mala tračara u svakome se ne menja puno ma koliko vremena prošlo. Pored Kristen kao naratorke se kako za sada stoje stvari neće pojavljivati niko od pre.

Godina: 2021- (juli)

Žanr: Drama / Romansa

Glavne uloge: Kristen Bell, Eli Brown, Adam Chanler-Berat, Thomas Doherty, Johnathan Fernandez, Tavi Gevinson, Jason Gotay, Emily Alyn Lind, Zión Moreno, Whitney Peak …

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala