Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Žuti talas radosti preplavio naše bioskope!
"Grozan ja 3" izazvao oduševljenje publike na premijernim projekcijama
26. jun 2017.

Žuti talas radosti preplavio naše bioskope!

Malci, Gru, njegove preslatke ćerke, ali i neki potpuno novi, a već omiljeni junaci sinoć su nas nasmejali i beskrajno zabavili u premijernim projekcijama nove animirane avanture "Grozan ja 3" (Despicable Me 3)!

Svečana premijera održana je u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, gde su prisutnu publiku pozdravili glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, kao i dve maskote neodoljivih žutih bića!

Reditelj sinhronizacije Nikola Bulatović, kao i glumci Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Mina Nenadović, Marko Marković, Milena Živanović i drugi poklonili su se publici u prepunoj sali i doživeli veliki aplauz za fantastičnu sinhronizaciju novog filma koji nam stiže iz studija Illumination.

U narednom periodu imaćete priliku da pretpremijerno uživate sa svojim mališanima u omiljenom bioskopu, dok ćete od 29. juna ovu ludu i šarmantnu avanturu imati priliku da pogledate na redovnom repertoaru svih bioskopa.

"Grozan ja 3" od 24. juna u našim bioskopima biće prikazan u 2D i 3D verziji, sinhronizovano na naš jezik ali i titlovano, dok će putem mobilne opreme, od 29. juna film će stići i u gradove koji nemaju bioskop.

Zahvaljujući prijateljima iz Toyota Srbije maskote Malaca voziće se "Žutim karavanom" i posetiće desetak gradova širom Srbije, kako bi što više mališana imalo priliku da se sa njima druži, fotografiše i učestvuje u kreativnim radionicama.
 

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala