Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Glumac šokirao javnost priznanjem
Glumac šokirao javnost priznanjem: "Predozirao sam se, ali sam uspeo da se izlečim"
8. april 2017.

Glumac šokirao javnost priznanjem

U jednom trenutku svog života Alek Boldvin se čak i predozirao. Pakao droge, opijata i psihičke labilnosti je preživeo, a sve je pretočio u svoju prvu knjigu "Nikada ispričano".

Glumac je pisao o svom druženju sa dilerima, ubijanju raznim opijatima, a priznao je i da je taj period bio veoma žestok.

"Jedan sam od retkih koji se predozirao, ali nisam imao problema jer se nisam ozbiljno navukao na drogu", iskren je Boldvin koji je tek posle 30 godina progovorio o drogi i njenom mestu u svom životu.

"Dve godine sam živeo sa belim, to je bio stvarno žestok period. Nije bilo lako da svakodnevno komuniciram sa tim zlostavljačima, dilerima droga. U to vreme sam i puno pio. Nisam o tome govorio jer me je bilo sramota, bio sam klinac, nezreli klinac", rekao je.

Dodao je da zna šta zavisnici preživljavaju, a u njegovom životu zbog droge je bilo jako puno bola i patnje.

Na odvikavanje nije išao, sam se skinuo i sa droga i sa alkohola. Uspeo je zahvaljujući video-igrama.

"Najdraža mi je bila Galaga. Kad god bi me uhvatila kriza, igrao sam se. Samo tako sam mogao da se smirim. Možda bi bilo lakše da sam potražio stručnu pomoć, ali to je bio moj put", rekao je Boldvin koji danas kaže da nikada, nipošto svojoj deci ne bi tolerisao eksperimentosanje sa alkoholom, drogom i drugim opijatima.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala