Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Anđelina Džoli planira dve nove uloge
Nakon burnog razvoda i mučnog perioda u životu, situacija u životu Anđeline Džoli polako počinje da se smiruje.
4. mart 2017.

Anđelina Džoli planira dve nove uloge

Nakon burnog razvoda od supruga Breda Pita, borbe za starateljstvo nad decom i, sve u svemu, mučnog perioda u životu, situacija u životu Anđeline Džoli polako počinje da se smiruje.

Ovo se vidi i po odluci da se oskarovka ponovo posvećuje poslu. Ona ima u planu dva nova projekta, koja nastaju pod okriljem kompanije Universal Pictures. Što se glume tiče, ovim angažovanjem ona će prekinuti pauzu od dve godine.



Prvi film koji je u planu predstavlja adaptaciju knjige Sajmona Sebaga Montefijorija "Catherine the Great and Potemkin: The Imperial Love Affair", koja govori o ljubavi između ruske carice Katarine II Aleksejevne, poznate kao Katarine Velike i princa Grigorija Potemkina, koji je bio njen suvladar. Oni su zajedno zauzeli Ukrajinu i Krim za Rusiju.

Drugi film se bazira na špijunskoj drami Kler Mali, "The Spy Who Loved", vezanoj za Drugi svetski rat, koja govori o britanskoj špijunki Kristini Skarbek, poznatoj kao Kristin Granvil, ćerki poljskog aristokrate. Zanimljivo je da je ona upravo bila inspiracija za lik u romanu Iana Flenminga, "Casino Royale", kao Džejms Bondova ljubav Vesper Lind.

Osim ova dva projekta, poznato je da je Anđelina Džoli zainteresovana i za nastavak filma"Maleficent"(2014.), ali kada će on doći na red ostaje da vidimo.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala