Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stiže nam novi horor film Abigejl o devojci balerini-vampiru
Film reditelja "Vrisak” i "Spremna ili ne” takođe je među poslednjim projektima Angusa Klauda
17. januar 2024.

Stiže nam novi horor film "Abigejl" o devojci balerini-vampiru

Ovih dana stigla je prva zvanična najava za novi originalni horor film Abigejl o kome se priča bez prestanka jer je centralna tema - dete vampir.

Jedan od razloga da se radujemo ovom horor trileru svakako je činjenica da su ga režirali Met Betineli-Olpin i Tajler Džilet, dvojac koji stoji iza modernih horor hitova kao što su Spremna ili ne i novih filmova u franšizi Vrisak, Vrisak 2022. i Vrisak 6. Abigejl je zapravo potpuno nova vizija čuvenog horor filma Drakulina ćerka iz 1936. godine.

Nakon što grupa relativno nesposobnih kriminalaca kidnapuje 12-godišnju balerinu, ćerku moćnog biznismena iz podzemlja, sve što im treba dok ne dobiju otkup od 50 miliona dolara je da je čuvaju preko noći. Smešteni na izolovanom imanju, Abigejlini otmičari počinju da nestaju jedan po jedan i shvataju da su se, na svoj užas, uhvatili u zamku sa devojkom koja je sve samo ne - normalna.

Ališa Vir je u naslovnoj ulozi Abigejl, a upoznali smo je u novoj ekranizaciji "Matilde", pored Melise Barere, Dena Stivensa, Ketrin Njutn, Vilijama Ketleta, Kevina Duranda i Đankarla Espozita i Angusa Klauda u jednoj od njegovih poslednjih uloga. nakon tragične smrti u julu 2023. sa samo 25 godina. Scenario su napisali Stephen Shields i Guy Busick.

Abigejl očekujemo u bioskopima 19. aprila, a Universal je uz trejler objavio i prvi poster koji nam govori da deca mogu da budu prava čudovišta...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala