Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Anđelina Džoli će glumiti Mariju Kalas
Anđelina Džoli glumiće u sledećem filmu reditelja Pabla Laraina nominovanog za Oskara, biografskom filmu o poznatoj operskoj pevačici Mariji Kalas.
30. oktobar 2022.

Anđelina Džoli će glumiti Mariju Kalas

 

Pod naslovom “Maria”, film „donosi burnu, lepu i tragičnu priču o životu najveće svetske operske pevačice, proživljenu i izmaštanu tokom njenih poslednjih dana u Parizu 1970-ih”, stoji u najavi. Stiven Najt (Spencer, Peaky Blinders, Eastern Promises) napisao je scenario.

Kalas je bila grčka sopranistkinja, rođena u Americi i jedna je od najpoznatijih operskih izvođačica 20. veka. Odrasla je na Menhetnu, opersku obuku prošla u Grčkoj kada je imala 13 godina, a kasnije se preselila u Italiju zbog karijere. Suočavala se s kratkovidnošću, koja ju je ostavila gotovo slepom i brojnim skandalima u privatnom i profesionalnom životu. Imala je intenzivno rivalstvo s Italijankom Renatom Tebaldi, plus aferu s Aristotelom Onazisom, koji je kasnije oženio Džeklin Kenedi Onazis. Podsećanja radi, prie nekoliko godina gledali smo Larainov film Jackie.
 
„Biti u prilici da spojiš svoje dve najdublje i najveće strasti, film i operu, bio je dugo očekivani san”, izjavio je Larain. „Snimati ovo s Anđelinom, izuzetno hrabrom i znatiželjnom umetnicom, sjajna je stvar. Pravi dar”.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala