Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Selo gori...“ ponovo od 15. oktobra!
Desetogodišnje putovanje kroz srpsko selo, bajkovite pejzaže i uzbudljive sudbine malih a velikih ljudi, završeno je.
9. oktobar 2016.

„Selo gori...“ ponovo od 15. oktobra!

Popularni junaci iz Petlovca vraćaju se na male ekrane. Petnaestog oktobra, na Prvom programu RTS-a u 20.05, biće emitovana prva od 12 epizoda poslednjeg ciklusa najgledanije srpske televizijske serije „Selo gori, a baba se češlja“. Ta serija, autora Radoša Bajića, snimljena je u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji „Kontrast studija“.

Desetogodišnje putovanje kroz srpsko selo, bajkovite pejzaže i uzbudljive sudbine malih a velikih ljudi, završeno je.



Selo gori, a baba se češlja, kao srpska televizijska serija sa najdužim stažem na RTS-u, postala je svojevrsni društveni fenomen i postigla veliku gledanost i popularnost u Srbiji i regionu.

I dok zaplete u poslednjih 12 epizoda vešto skriva, tvorac serije ističe da se priča Selo gori, a baba se češlja, dok teku tri Morave, ne završava.

„Bez obzira na to što je serija jedna elegična priča o srpskom selu koje se rastače i nestaje, ja sam želeo da ostavim nadu za srpsko selo i narod, za njegove običaje, dušu, lepotu, trajanje“, ističe autor serije Radoš Bajić.

Serija u kojoj su upečatljive i zavodljive likove odigrali Radoš Bajić, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović i mnogi drugi, u poslednjoj sezoni je ostala bez Milorada Mandića Mande i Dragana Nikolića.

„Toliko smo bili u grču, toliko nesigurni u te likove koje treba da igramo, tako da mislim da tek drugi serijal, tek tu smo uhvatili mentalitet u šake... Ja samo moram da kažem da ovaj današnji dan bez Milorada Mandića...“, suznih očiju je rekla glumica Olga Odanović.

Prva od 12 epizoda na programu je 15. oktobra.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala