Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Legendarni škotski detektiv vraća se na Pickbox NOW u ekskluzivnoj premijeri
Adaptacija romana koji se prodao u više od trideset miliona primeraka
21. maj 2024.

Legendarni škotski detektiv vraća se na Pickbox NOW u ekskluzivnoj premijeri

Foto: Pickbox

"Oh, on je sjajan. Mislim, ne možete da skinete pogled s njega. Neverovatno je harizmatičan na ekranu", rekao je Ijan Rankin, autor originalnog romana i izvršni producent, u Rebusa u novoj kriminalističkoj seriji Inspektor Ribas (Rebus) iz 2024. godine.

Nakon uspeha prve istoimene serije iz 2000. godine, na Pickbox NOW dolazi i novo izdanje, što će omogućiti publici da osim u mini-seriji prvog izdanja, uživa i u svežem pogledu na klasičnu priču. Vođen talentovanim Ričardom Rankinom u ulozi glavnog lika, ovo novo tumačenje obećava uzbudljivi zaplet i uverljive izvedbe.

Porodični čovek ili policajac?

Rankin, koji tumači ulogu Džona Rebusa, strastveno govori o svojoj ulozi u vraćanju ovog ikoničnog lika u život. Rebus, kultni lik u škotskoj književnosti i televiziji, vraća se u napetoj novoj policijskoj drami koja istražuje njegove formativne godine kao mladog detektiva. 

Radnja se odvija u Edinburgu, istražujući teme porodice, morala i klase kroz emocionalnu priču, postavljenu u središte škotskih znamenitosti koje su čitaocima Ijana Rankina (autora romana), dobro poznate. Inspektor Rebus se sve češće nađe u dilemi između poštovanja zakona i vođenja svog moralnog kodeksa kada se njegov brat upetlja u sukob s mafijašima, izazivajući nasilje na ulicama.

Hoće li detektiv Rebus pomoći svom bratu i rizikovati svoju karijeru i ugled?

Sjajna glumačka ekipa

Ričard Rankin prati stope kolega škotskih glumaca Džona Hane i Kena Stota, koji su vodili originalnu verziju serije pre 20 godina. U ovoj odličnoj postavi su takođe Lusi Šorthaus kao DC Šoban Klark, Rebusova partnerka u rešavanju zločina, Toren Ferguson kao inspektor Malkolm Foks, i Kerolin Li-Džonson kao Di Gil Templar.

Zajedno, oživljavaju kompleksne i raznovrsne likove koji oblikuju Rebusov svet, obezbeđujući nezaboravno iskustvo starim i novim gledaocima.

Nova sezona donosi šest napetih epizoda koje će biti dostupne svakog ponedeljka na Pickbox NOW.

Više informacija na pickbox.rs

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala