Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stiže nova sezona provokativne skandi serije Izlaz (Exit)
Treću sezonu ekskluzivnog i mračnog sveta bogatih Norvežana gledajte na Pickbox NOW od 21. aprila
19. april 2023.

Stiže nova sezona provokativne skandi serije Izlaz (Exit)

Provokativna, istinita i hvaljena skandi serija o životima superbogatih Norvežana, Izlaz (Exit), dobila je svoj dugoočekivani nastavak! Ubrzo nakon svetske premijere, Pickbox NOW 21. aprila donosi treću sezonu koju je pogledalo već 4 miliona gledalaca samo u nordijskim zemljama. Čak 70 posto serije nadahnuto je istinitim pričama, a treća sezona prati četiri glavna lika Adama, Jepea, Henrika i Vilijama dok iskorišćavaju poreske oaze, kriptovalute i zelena ulaganja kako bi postali još bogatiji.

Šta nas očekuje u trećoj sezoni?

Pohlepa, seks i disfunkcionalnost glavni su motivi serije, a kreator serije Ejstejn Karlsen rekao je da je "poslednja sezona kulminacija života koji su likovi do sada živeli". Oduvek su živeli na način da su sve terali do krajnjih granica, međutim, ovaj put su prešli granicu. Zatvaranje sezone Karlsen opisuje kao "neku vrstu dekadentne i destruktivne zabave".

Nova sezona ponovo se bavi "kvarom sistema i neobjašnjivim nepravilnostima u društvu, i sposobnošću pojedinaca da iskoriste te tajne rudnike zlata". Četiri glavna lika Adam, Jepe, Henrik i Vilijam iskorišćavaju poreske oaze, kriptovalute i zelena ulaganja kako bi postali još bogatiji.

Destruktivna zabava

Nova sezona, koja je ujedno i poslednja, temelji se na stvarnim iskustvima četvorice prijatelja: Adam (Simon J. Berger), Henrik (Tobijas Santelman), Vilijam (Pol Svere Hagen) i Jepe (Jon Ojgarden). Oni su finansijski velikani koji vode poprilično dekadentan način života. Dele jasnu narcisoidnu sklonost i živote koji izgledaju uspešno, ali njihovi dani postaju neprestano žongliranje obavezama, novcem i lažima. Dele sve, oni su s jedne strane milioneri i porodični ljudi, a u isto vreme imaju neutaživu glad za nasiljem, drogom i seksom. Pratimo njihove živote na njihovim imanjima na zapadnoj strani Osla, u njihovim kancelarijama u visokim zgradama, kućama za odmor u Norveškoj i inostranstvu i u ekskluzivnom prostoru za zabave koji imaju zajedno, a za koji njihove supruge ne znaju.

Svi koji žele da pogledaju prvu epizodu druge sezone, a nemaju pretplatu na Pickbox NOW, mogu to da urade do kraja aprila – potrebno je samo besplatno se registrovati.

Uđite u svet disfunkcionalnih bogatih Norvežana i dekadentno se zabavite s novom, trećom sezonom hvaljene serije Exit, samo na Pickbox NOW od 21. aprila!

Više informacija na pickbox.rs

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala