Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nove Viaplay Select serije na Pickbox NOW koje ne želite da propustite!
Komedija koja koketira s hororom, klasična kriminalistička drama i akcioni triler s elementima sve popularnijeg nordik noara
23. januar 2024.

Nove Viaplay Select serije na Pickbox NOW koje ne želite da propustite!

Foto: Pickbox

Prvi domaći i regionalni striming servis Pickbox NOW iz meseca u mesec nadograđuje svoj portfolio serija i filmova, a pritom posebnu pažnju privlače naslovi iz Viaplay Select ponude - reč je o serijama prvenstveno skandinavske produkcije čije atmosfera i radnja odskaču od svega uobičajenog, ali i brojne druge produkcije iz evropskih zemalja. Na Pickbox NOW januar vrvi od novih naslova, premijera i sezona, a ističu se upravo Viaplay Selectove serije iz 2023: Nisam anđeo, Žene ubice i Jana: Doživotno obeležena.

Nisam anđeo (No Angel)

Anđelina je popularna, bahata i uspešna srednjoškolka koja void tajni život – ne može da kontroliše svoju strast i želju zau bistvima. Kad se dogodi smrtonosna nesreća, ona otkriva novu stranu sebe za koju nije ni znala da postoji.

Ova neobična švedska mini-serija s elementima komedije, drame i horora Nisam anđeo sastoji se od četiri epizode u trajanju do 20 minuta, a dostupna je odmah naPickbox NOW.

Žene ubice (Murderesses)

Mlada i ambiciozna policajka pokušava da pronađe svog oca koji se već godinama smatra nestalim. Dok istražuje jedno od ubistava, ulazi u opasnu vezu sa svedokom tinejdžerom. 

Kriminalistička poljska drama Žene ubice dostupna je odmah na Pickbox NOW.

Jana: Doživotno obeležena (Jana: Marked for Life)

Napeta švedska kriminalistička drama iz 2023. adaptirana je iz bestselera Emelije Šep. Nakon što se dogodi ubistvo glavnog švedskog službenika za migracije, tužiteljka Jana Berzelijus otkriva jezivu vezu sa svojom mračnom prošlošću. Hoće li uspeti da sakrije svoju prošlost idetinjstvo koje je provela kao vojnik i mašina za ubijanje?

Ova uzbudljiva serija prožeta je akcijom, trilerom, dramom i elementima nordik noar žanra u kojem prevladava mračna I kompleksna atmosfera. Šest epizoda oživeo je talentovani tim pisaca, a režirao za Oskara nominovani Feliks Herngren.

Jana: Doživotno obeležena dostupna je na Pickbox NOW od 22. januara.

Više informacija na pickbox.rs

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala