Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bill Skarsgard preuzima ulogu Brendona Lija u filmu Vrana
Originalni film je završio tragično, no to nije sprečilo reditelja Sandersa da preuzme projekat
3. mart 2024.

Bill Skarsgard preuzima ulogu Brendona Lija u filmu "Vrana"

Bil Skarsgard je spreman da preuzme ulogu kultnog osvetnika u predstojećem rimejku Vrana Ruperta Sandersa. Ovih dana su objavljene prve slike iz predstojećeg filma, koje otkrivaju moderniju verziju lika kojeg je originalno igrao Brendon Li.

Li je igrao lik iz stripa po imenu Erik Drajven, prepoznatljivog izgleda sa celim licem prekrivenim crno-belom šminkom. Kao što možete videti na prvim slikama, Skarsgard će nositi malo manje šminke, osim teških crnih krugova oko očiju i drugih detalja, uključujući tetovažu iznad obrva.

Sanders već više od decenije pokušava da snimi ovaj film i već je najavio da nema nameru da pravi reboot već svoju, malo drugačiju verziju, što dokazuju i prve slike.

Film je zasnovan na stripu koji je kreirao Džejms O'Bar, a originalni film fokusiran je na Erika Drajvena, čoveka koji se vraća iz mrtvih da bi se osvetio ljudima odgovornim za smrt svoje verenice, koju glumi FKA Tvigs. U filmu će takođe glumiti i Deni Hjuston, ali njegova uloga još nije otkrivena.

Originalni film je završio tragično, kada je glavni glumac ubijen tokom snimanja zbog upotrebe pravog pištolja umesto lažnog. Nesreća na setu zavila je potencijalne buduće nastavke i rimejkove u oblak misterije i loše sreće, ali to nije sprečilo Sandersa da preuzme projekat.

Da li će ovaj projekat imati više sreće od originala saznaćemo 7. juna, kada kreće prikazivanje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala