Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gran Turismo trejler otkriva neverovatnu istinitu priču!
U novom filmu Nila Blomkampa glavne uloge igraju Orlando Blum i Dejvid Harbor
6. maj 2023.

"Gran Turismo" trejler otkriva neverovatnu istinitu priču!

Akciona sportska drama koja na velika platna donosi istinitu priču o Janu Mardenborou, gejmeru i ljubitelju serije "Gran Turismo", koji je 2011. godine pobedio na takmičenju GT Akademije među 90.000 igrača, čime je započeo njegovu profesionalnu vozačku karijeru sa samo 20 godina. Janova fenomenalna životna priča govori o neočekivanoj prilici, teškom radu i ostvarenju dečačkih snova.

Trejler prikazuje Janov težak put do uspeha i slave i ne štedi na napetim, spektakularnim vožnjama. Jan Mardenboro (Arči Madekve) je tinejdžer koji većinu svog slobodnog vremena provodi igrajući Gran Turismo, uprkos prigovorima roditelja. Ali kada se ukaže prilika za takmičenje koje održava GT Akademija, Jan će biti u prilici da iskoristi svoje igračko iskustvo da osvoji glavnu nagradu - ulazak u vode profesionalnih trka!

Režiju ove sportske akcione drame potpisuje Nil Blomkamp, nominovan za Oskara i poznat po spektaklima District 9, Elisium i Chappie. Džejson Hol (nominovan za Oskara za Američki snajperista) i Zek Bejlin (kandidat za Oskara za Kralja Ričarda; Krid III) radili su na adaptaciji scenarija istinite priče. Uz Arčija Madekvea (serija Vidi, film Midsomar) i Džeri Halivel Horner (član globalno popularne grupe Spices Girls), glumačku ekipu predvode Dejvid Harbor (serija Stranger Things, filmovi Ekvilajzer, Odred samoubica) i Orlando Blum (Troja, Pirati sa Kariba, trilogije Gospodar prstenova i Hobit, serija Carnival Rov).

Film "Gran Turismo", koji je prva ekranizacija istoimene serije igara i najprodavanije PlayStation franšize u svetu igara, stiže u sve bioskope ovog avgusta. A neobičan dodatak filmskoj ekipi je pravi Jan Mardenboro, koji je na filmu radio kao zvanični kaskader Arčija Madekvea, tako da možemo očekivati napete, žestoke i spektakularne vožnje, ali i iskrenu, prirodnu, humanu priču o tinejdžeru koji je ostvario svoje dečačke snove.

Film "Gran Turismo" ovog avgusta u svim bioskopima!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala