Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Godzilla x Kong: Novo carstvo u bioskopima širom Srbije
Pripremite se za nezaboravnu avanturu koja će vas odvesti na putovanje izvan vaše mašte
27. mart 2024.

"Godzilla x Kong: Novo carstvo" u bioskopima širom Srbije

PR/Foto: Blitz

Zajedno do vrha ili padaš sam...

Svedočite usponu novog carstva u najboljim bioskopskim formatima! Epohalni novi film produbiće istoriju titana, njihovo poreklo i tajne Otoka lobanja!

Epska bitka se nastavlja! Filmski Monsterverse studija Legendary donosi eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta, izazivajući njihovo vlastito postojanje - i naše.

 

Godzila x Kong: Novo carstvo studija Warner Bros. Pictures dublje istražuje istoriju ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Otoka lobanja i dalje, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla oblikovati ova izvanredna bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom.

Film je ponovno režirao Adam Vingard, a u njemu glume Rebeka Hol, Brajan Tajri Henri, Den Stivens, Kajl Hotl, Aleks Ferns i Fala Šen. Scenario su napisali Teri Rosio, Sajmon Baret i Džeremi Slater, prema priči Rosia, Vingarda i Bareta, zasnovanoj na liku Godzila u vlasništvu kompanije TOHO Co. , Ltd.

Nezaboravni spektakl u distribuciji Blitza počinje DANAS!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala