Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Objavljen trejler za „Sendmena”
Novi trejler za seriju „Sendmen”, snimljenu po kultnim grafičkim novelama, otkriva datum objavljivanja „Netfliksovog” dugo očekivanog ostvarenja.
15. jun 2022.

Objavljen trejler za „Sendmena”

 

„Netfliks” je premijerno predstavio novi trejler za svoju seriju The Sandman uz informaciju da će na tom striming servisu biti dostupna 5. avgusta.

Zajedno sa novootkrivenim datumom izlaska i trejlerom, objavljeno je da je novi član glumačke ekipe Mark Hamil, koji tumači ulogu domara Marvina Pampingheda.
 
„Sendmen” je snimljen na osnovu istoimenog serijala grafičkih novela scenariste Nila Gejmena, koji je izvorno objavljivan od 1989. do 1996. godine.

Serija prati Drima (San), biće koje se takođe naziva Morfeus, i kralj je snova. U ovom svetu, Drim je jedan od sedam Svevremenih – moćnih bića koja personifikuju koncepte kao što su smrt sudbina, očaj, strast, stihiju i sunovrat.
 
Brojna glumačka ekipa uključuje Toma Sturidža kao Drima, Gvendolin Kristi koja je u ulozi Lucifera i Vivijen Ahempong u ulozi Lusijen.
 
U seriji se takođe pojavljuju Bojd Holbruk kao Korinćanin, Čarls Dens kao Roderik Berdžis, Džena Kolman kao Džoana Konstantin, Dejvid Tjulis kao Džon Di, Stiven Fraj kao Gilbert i Paton Osvalt koji daje glas gavranu Metjuu, kako zvanično prenosi portal RTS.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala