Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mračna, satirična, antologijska serija Crno ogledalo se vraća sa 7. sezonom
Netfliks je najavio novu sezonu za 2025. godinu sa nastavkom popularne epizode ​​iz sezone 4
16. mart 2024.

Mračna, satirična, antologijska serija "Crno ogledalo" se vraća sa 7. sezonom

Netfliks je ovih dana obradovao sve fanove serije Crno ogledalo (Black Mirror) objavom da je 7. sezona u pripremi i da nas u njoj očekuje nastavak jedne od najpopularnijih epizoda - USS Callister!

Satirična futuristička serija Čarlija Brukera se vraća 2025. godine, a 7. sezona ima 6 epizoda, od kojih će jedna biti nastavak SF avanture iz 4. sezone. Podsetimo, radnju epizode ​​USS Callister inspirisale su originalne Zvezdane staze, a u njoj glavnu ulogu kapetana svemirskog broda igra Džesi Plemons kao Robert Dejli, ogorčeni programer koji, nezadovoljan svojim (ne)dostignućima, stvara svemirsku avanturu u koju ubacuje digitalne replike svojih pravih kolega.

Robertovu simulaciju, u kojoj se iživljava na kolegama, prekinuće njegova nova koleginica Anet Kol (Kristin Milioti), koja se umorila od njegovog prigovaranja i sa ostalima uništila svoju repliku, ali i pravog Roberta, koji ostaje beživotan na stolici kod kuće. U 7. sezoni nastavak te epizode ​​režiraće Tobi Hejnis, a za sada je iz Netfliksa poznato da "Iako je Robert Dejli mrtav, problemi za posadu USS Kalister tek počinju".

Antologijska serija Crno ogledalo često je komentar na probleme savremenog sveta, posebno kada su u pitanju tehnologija i društvene mreže. Do sada smo imali 27 epizoda tokom 6 sezona i jedan interaktivni specijal, Bendersneč, s tim da popularnost serije ne jenjava, kao ni pohvale kritike, a do sada je osvojila čak 6 Emija.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala