Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Netfliks otkazao svoju seriju 1899
Nemačku paranormalnu seriju kreirali su autori nagrađivane fantastične drame "Dark"
3. januar 2023.

Netfliks otkazao svoju seriju "1899"


Netflixova nemačka fantastična serija 1899 je otkazana nakon samo jedne sezone.

Seriju su kreirali autori popularne serije Dark, a jedan od njih, Baran bo Odar, objavio je otkazivanje na svom Instagramu, uz potpis svoje koleginice i partnerke Jantje Freisa.

"Teška srca moramo da vam kažemo da 1899. neće biti obnovljena. Voleli bismo da završimo ovo neverovatno putovanje drugom i trećom sezonom kao što smo uradili sa serijom Mračni. Ne, ponekad se planovi ne ostvaruju. To je život. Znamo da ćemo razočarati milione fanova, ali želimo da vam se od srca zahvalimo što ste bili deo ove neverovatne avanture. Volimo vas. Ne zaboravite“, stoji u saopštenju.

Serija Dark stigla je na Netfliks 2017. godine i bila je njihova prva nemačka serija koja je tada utrla put drugima. Zbog velike popularnosti te serije i činjenice da su isti autori radili 1899. godine, od nove serije se očekivalo više. Početak serije u novembru prošle godine bio je odličan i ima odlične ocene kritičara i gledalaca, ali Netfliks nije smatrao da je potrebno nastaviti priču. Fanovi, naravno, nisu zadovoljni ovim otkazivanjem i započeli su #save1899 tako da će Netflik ipak nastaviti seriju.

1899. prati putovanje broda za Njujork, koji na putu dobija poziv u pomoć sa nestalog broda Prometej, a odluka da im se ide u pomoć donosi strašne posledice. Glavne uloge tumače Emili Bičem, Andreas Pičman i Aneurin Barnard.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala