Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Netfliks snima serijal o australijskoj drami Novaka Đokovića
Srpski teniser Novak Đoković i dešavanja kroz koja je prošao u Australiji zbog problema sa vizom i nevakcinacijom biće tema predstojećeg Netfliksovog dokumentarnog serijala.
27. januar 2022.

Netfliks snima serijal o australijskoj drami Novaka Đokovića

 
Izvor slike: The Mirror
 
Dokumentarac o Đokoviću zamišljen je kao teniska verzija popularnog dokumentarca o formuli 1 "Drive to survive", čiji je izvršni producent Džejms Gej Ris.
 
Britanski mediji prenose i da su se sportski akteri udružili da podrže ovaj projekat, za koji se očekuje da će biti emitovan na Netfliksu tokom 2023. godine.
 
Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u Australiju pre dve nedelje da bi se takmičio na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu (Australijan open).
 
Pripremu za ovogodišnji turnir obeležilo je njegovo zadržavanje u pritvorskom karantinu zbog navodnog kršenja epidemioloških mera države domaćina, čije su mu vlasti na osnovu dokumentacije koju je dostavio prethodno odobrile, pa ukinule vizu.
 

Sud u Melburnu potom je oslobodio Đokovića, koji je bio u imigracionom pritvoru zbog pravila o pandemiji virusa korona i deportovao ga nazad u matičnu zemlju. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala