Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ko je upucao Duha?
Finale šeste sezone serije Moć (Power) pratite 10. februara na Pickbox NOW.
23. januar 2020.

Ko je upucao Duha?

 

Ko je upucao Duha i postoji li šansa da je preživeo – pitanje je koje muči ljubitelje popularne dramske serije Moć (Power) širom sveta i koje je veoma brzo postalo trending na Twitteru! Pridružite se Power trendu o kom svi pričaju i otkrijte ko je misteriozni napadač na Džejmsa „Duha“ Sent Patrika, vlasnika njujorškog noćnog kluba i visokoprofiliranog dilera droge.

 
PRIDRUŽITE SE POWER TRENDU
 
Finalna sezona hit serije Moć (Power), režisera i producenta Fifti Senta, ponovo je podigla prašinu i zaintrigirala gledaoce širom sveta. Poslednjih pet epizoda odgovoriće na pitanje ko je upucao Džejmsa „Duha“ Sent Patrika, kog glumi izvrsni Omari Hardvik. Svaka nova epizoda razotkriće sve više detalja o šokantnom napadu na glavnog lika serije i eliminisati jednog potencijalnog napadača. Pridružite se raspravi i na Pickbox Facebook stranici!
 
FIFTI SENT NOMINOVAN ZA NAJBOLJEG REŽISERA
 
Na ovogodišnjoj dodeli nagrada organizacije „National Association for the Advancement of Colored People“ (NAACP), Fifti Sent je nominovan u kategoriji „Outstanding Directing in a Drama Series“ za najboljeg režisera, a Omari Hardvik je nominovan u kategoriji „Outstanding Actor“, za najboljeg glumca u seriji.
 
Nove epizode poslednje sezone serije Moć (Power) pratite svakog ponedeljka na Pickbox NOW, a napeto finale nas očekuje 10. februara 2020!
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala