Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova britanska krimi serija
Ne propustite premijeru ove krimi serije koja stiže od producenata serije The Missing, Harija i Džeka Vilijamsa, koji su pisali i scenario.
3. novembar 2019.

Nova britanska krimi serija

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA
 
U glavnim ulogama nalaze se popularni britanski glumac Džon Sim (Dr. Who, 24 Hour Party People) i nagrađivani kineski glumac Entoni Vong, kojem je ovo prva uloga na engleskom jeziku. U ostalim ulogama nalaze se Dervla Kirvan, Emilija Foks, Kejti Ljung i Tom Vu.
 
DALEK PUT DO ISTINE
 
Džon Sim je univerzitetski profesor Džona Malrej čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena Megan, visokopozicionirana međunarodna razvojna radnica, poginula u saobraćajnoj nesreći na planinskom putu nadomak Hongkonga. Džona seda u avion za Hongkong i kreće da identifikuje telo. Sam u potpuno novoj i nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novaca, Džona otkrije da nesreća nije ono što se čini.
 
Megan je vodila opasan dvostruki život zbog kog se uplela u zlokobne poslovne spletke. Mreža zavera se širi i produbljuje sa svakim novim dokazom koji upućuje na ubistvo.

Premijeru britanske krimi serije Stranci (Strangers) gledajte na Pickbox NOW

Izvor: Pickbox
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala