Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Line of Duty - Obavezno pogledati!
4 sezone Na dužnosti (Line of Duty) gledajte odmah na Pickbox NOW!
19. oktobar 2019.

Line of Duty - Obavezno pogledati!

 Proglašena je najboljom dramskom serijom, a glavni glumac Adrijan Danbar osvojio je titulu najboljeg glumca na 23. dodeli TV Choice Awards. 

5. NAJGLEDANIJA BRITANSKA SERIJA
 
U poslednjih 10 godina, Na dužnosti (Line of Duty) je najgledanija britanska serija. Smatra se draguljem birtanske kinematografije jer donosi kompleksne i zanimljive priče. Svaka nova epizoda bolja je od prethodne i gledaoce vodi u svet koji neće moći da prestanu da gledaju.
 
4. SPEKTAKULARNI GLUMCI
 
U glavnim ulogama su Martin Kompston, Viki Maklr i Adrijan Danbar, kao herojski policijski trio. Adrijan Danbar je upravo osvojio nagradu za najboljeg glumca u seriji, što pokazuje koliko su spektakularni glumci koji su zaslužni za kompleksne likove. S lakoćom će vas uvući u svoju borbu protiv kriminala i korupcije!

3. OSVAJA NA PRVI POGLED
 
Uzbudljiva i napeta, serija je prepuna šokantnih obrta, a fantastični trio otkriva inteligentne zločince za koje se najmanje očekuje da krše zakon. Jednom kad počnete da je gledate, gotovo je nemoguće da vas ne očaraju likovi, policijske priče i zločini.
 
2. MISTERIOZNI „H“
 
Svaka epizoda donosi novu priču o korupciji kojom se bavi anti-korupcijski trio Hejstings, Fleming i Arno. Ali osim borbe protiv korupcije, sveprisutna je i misterija oko identiteta svojevrsnog „H-a“. „H“ označava kodno ime šefa koji stoji iza svih zala u policiji.
 
1. OGROMNA BAZA FANOVA
 
Nagrađivana britanska policijska serija ima ogromnu bazu fanova zahvaljujući uspešnom spoju uzbudljivih i napetih scena, nepredvidivih obrta i izvrsnih glavnih glumaca.
 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala