Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pridružite se Tomu Hardiju u mističnoj seriji Tabu!
Neka mračne tajne i opasne igre počnu na kanalu CineStar Premiere 1!
6. jun 2024.

Pridružite se Tomu Hardiju u mističnoj seriji "Tabu"!

Foto/Izvor: CineStar Channels

Otkrijte mračne dubine londonskog podzemlja iz 19. veka uz jednu od najintrigantnijih serija današnjice, Tabu.

Od 7. juna, svakog petka i subote u 20:00, na kanalu CineStar Premiere 1, ne propustite da pogledate epsku priču o misterioznom Džejmsu Delejniju, kojeg je maestralno portretisao Tom Hardi.

Posle deset godina u Africi, Džejms Delejni se vraća u London da preuzme zaostavštinu svog pokojnog oca. Ali suočava se sa mnogo više od porodičnog bogatstva: njegov povratak pokreće niz mračnih događaja koji ga dovode u sukob sa najmoćnijim komercijalnim i političkim snagama tog doba. Sa scenarijem koji potpisuju Stiven Najt, Tom Hardi i njegov otac Čips Hardi, Tabu je priča o izdaji, zaverama i beskompromisnoj borbi za opstanak.

Ova serija gledaocima nudi više od same istorijske drame; to je priča puna napetosti, misterioznih obrta i impresivne atmosfere. Serija se izdvaja po vizuelnoj stilizaciji i detaljnim rekonstrukcijama tog doba, zahvaljujući kojima gledaoci mogu da osete duh Londona 19. veka.

Bilo da ste ljubitelj istorijskih serija ili obožavatelj Toma Hardija, nominovanog za ćak dva Primetime Emmyja, ova serija će da vas osvoji svojom jedinstvenom pričom i izvanrednom performansom.

Pridružite nam se na putovanju kroz mračne hodnike moći i otkrijte tajne koje je bolje ne otkrivati. Ne propustite seriju Tabu - petkom i subotom u 20:00 na CineStar Premiere 1.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala