Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nev Kembel se vraća u Vrisak!
Zvezda franšize biće deo "Vriska 7", a režiraće ga Kevin Vilijamson – scenarista originala!
14. mart 2024.

Nev Kembel se vraća u "Vrisak"!

Zvanično je: Nakon što je napustila franšizu Vrisak i propustila Vrisak 6 zbog navodnih nesuglasica oko plata, Nev Kembel se vraća kao Sidni Preskot u filmu Vrisak 7 (Scream VII)!

Vest smo prvo mogli da vidimo nedavno na Nevinom Instagramu, gde je objavila scenario sa svojim imenom i napisala da je uvek bila čast igrati Sidni i biti deo filmova Vrisak. "Moja zahvalnost za filmove i ono što su mi značili nikada nije nestala. Veoma sam srećna i ponosna što su me zamolili, i to sa velikim poštovanjem, da vratim Sidni u priču i ne mogu da opišem koliko sam uzbuđena", napisala je između ostalog.

Osim što je Kembel vraćena u priču, Kevin Vilijamson, scenarista originalnog Vriska iz 1996. godine, vraća se u igru kao reditelj sedmog filma! Obe vesti su objavljene nedavno, a što se franšize tiče, to je odličan potez jer produkcija novog filma nastavlja da nailazi na prepreke. Prvo je novo glavno lice franšize Melisa Barera uklonjena iz projekta zbog svojih objava na društvenim mrežama, zatim je Džena Ortega napustila projekat zbog zauzetosti, a potom je režiser Kristofer Lendon napustio produkciju i kratko napisao da je njegov "posao iz snova pretvoren u noćnu moru".

Vilijamson je naveden samo kao reditelj, što će biti tek njegov drugi rediteljski poduhvat nakon filma Lekcija za gospođu Tingl, dok su Gaj Bazik i Džejms Vanderbilt ponovo napisali scenario.

Poslednji naslov iz franšize bio je Vrisak 6, koji je u bioskope stigao u martu prošle godine, a zaradio je 169,1 miliona dolara. Vrisak 7 još nema ni okvirni datum izlaska.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala