Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pickbox TV predstavlja kampanju Svaka žena ima svoju priču
"Svaka žena nosi svoju jedinstvenu priču, a mi želimo da istaknemo svaku!", poručuju iz Pickbox TV-a
8. mart 2024.

Pickbox TV predstavlja kampanju "Svaka žena ima svoju priču"

Foto: Pickbox TV

Povodom međunarodnog Dana žena, televizijski kanal Pickbox TV je pokrenuo kampanju "Svaka žena ima svoju priču". Ovom aktivacijom kanal želi da oda počast, proslavi i na prvo mesto stavi žene, kao i da zahvali na podršci svojim gledateljkama i pratiteljkama kojih je na društvenim mrežama čak 80%!

Vi birate, mi puštamo

Ovog marta Pickbox TV kanal daje priliku svojim gledateljkama da izaberu naslov koji sledeći žele da gledaju na svojim malim i velikim TV ekranima. Na službenom Fejsbuk i Instagram profilu, gledateljke će imati priliku da glasaju za jednu od četiri mini serije koja će se potom prikazivati na Pickbox TV kanalu u aprilu - a svaka od njih ima ženu u glavnoj ulozi. Ove serije su svojevremeno osvojile inostranu i domaću publiku pa je ova kampanja idealna prilika da se vrate u eter:

• Nova, treća sezona britanske serije Dolina sreće (Happy Valley) prikovala je brojne gledaoce uz ekran zahvaljujući detektivskim likovima, uzbudljivim zapletima i nepredvidivim obrtima.

• Za ljubitelje romantičnih britanskih ljubavnih priča, tu je i mini-serija Doktor Torn (Doctor Thorne). Emocionalno putovanje smešteno u 19. vek, ispunjeno je intrigantnim porodičnim odnosima i prelepim scenografijama, kao i kostimima koji će gledaoce odvesti u prošlost. 

• Napeta drama Pravila igre (Rules of the Game) ističe se zbog kompleksne glavne glumice, koja se nalazi u središtu igre moći i tajni u nemilosrdnom poslovnom svetu. 

• Na kraju, neočekivani skandinavski hit Kraj leta (End of Summer) osvojio je publiku originalnošću i misterioznim slučajem koji krije iznenađujuće preokrete.

Pickbox TV tokom marta donosi niz inspirativnih ženskih glavnih uloga, glumica i priča koje slave raznolikost, sa snažnim ženskim likovima koji će inspirisati gledateljke i gledaoce. Od uzbudljivih drama, premijera i smehom ispunjenim komedijama pa sve do napetih kriminalističkih priča, Pickbox TV kanal ima sve što je potrebno za kvalitetno opuštanje i zabavu.

Pridružite se kampanji tokom marta i kreirajte program Pickbox TV-a!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala