Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Odbrojavanje do Dana zaljubljenih je slađe uz romantične priče na Pickbox TV kanalu
Sve nijanse ljubavi - filmski naslovi po svačijem ukusu
12. februar 2024.

Odbrojavanje do Dana zaljubljenih je slađe uz romantične priče na Pickbox TV kanalu

Niste sigurni kako da obeležite Dan zaljubljenih? Bez obzira jeste li solo ili u paru, Pickbox TV kanal nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih filmova. Zato je Pickbox TV kanal idealna destinacija za ovaj Dan zaljubljenih! Ove godine je prijatna atmosfera garantovana uz poseban izbor ljubavnih filmova, uključujući različite žanrove poput komedija i drama. Uživajte u nezaboravnim naslovima kao što su Ljubavni klub (The Love Club), Knjižara u Parizu (A Bookshop in Paris), Život u letu (The Last Kiss) i mnogi drugi od 12. do 18. februara svakog dana na Pickbox TV kanalu.

Romantične komedije za opuštanje

Ljubavni klub (The Love Club)
Od 12. do 15. 2. u 21.00

Filmski serijal čine četiri razigrane romantične komedije, gde svaka priča prati život jedne od četiri dugogodišnje prijateljice. Svaka je suočena s jedinstvenim ljubavnim izazovima i željama, i njihovo prijateljstvo prolazi uspone i padove. Nikol, Sidni, Loren i Tara kao mlade obećaju jedna drugoj podršku kroz sve životne i ljubavne situacije. Deset godina kasnije, ove neverovatne žene hrabro obnavljaju svoj Ljubavni klub, odlučne da pruže podršku i dele iskustva u potrazi za pravom ljubavlju.

Nevjestina sestra (Sister of The Bride)
16. 2. u 21.00

Stefani, ambiciozni antropolog, nedavno se verila sa Benom nakon samo šest meseci. Sada putuju u porodičnu vikendicu u Palm Springsu kako bi podelili radosne novosti s porodicom. Ali, zajedno s radošću dolazi i roditeljska zabrinutost. Situacija postaje još zapetljanija kada se sazna da je porodična kuća na prodaju. Stefani i Ben suočavaju se s neočekivanim izazovima, što ih podstiče na razmišljanje o sopstvenoj budućnosti dok učestvuju u planiranju venčanja Stefanine sestre Trejsi.

Neobične ljubavne priče

Knižara u Parizu (A Bookshop in Paris)
17. 2. u 18.30

Predivna priča koja prepliće italijansku produkciju i francuski šarm prati jednu nesvakidašnju priču. U srcu Pariza, strastveni vlasnik antikvarijata Pjer, posvećen je retkim knjigama i brizi o svojoj ćerki, koja je bolesna. Nakon godina mirnog života jednog dana, u njegov život ulazi Jolanda, živahna žena koja unosi svežu energiju. Njihov susret označava početak neverovatne avanture ispunjene ljubavlju, strašću i izazovima.

Poslednji poljubac (The Last Kiss)
17. 2. u 23.00

Neočekivana romantična drama prati Majkla, muškarca u tridesetima, koji ima sjajan posao, zadržava bliskost sa svoja četiri najbolja prijatelja i ima predivnu devojku. Međutim, njegov život postaje predvidljiv. Pravi ljubavni izazovi započinju kada upozna mladu studentkinju s kojom otkriva da svi prolaze kroz ljubavne uspone i padove. Uživajte u filmu koji obiluje zvezdama poput Zaka Brafa, Rejčel Bilson, Blajt Daner i mnogih drugih.

Život u letu (Matters of the Heart)
18. 2. u 21.30

U ovoj neodoljivoj romantičnoj komediji-drami, pratimo Patrika Vilsona u ulozi Vila Sardženta, vrhunskog arhitekte. Njegov naizgled savršeni život dolazi u pitanje kad sretne eklektičnu urbanu dizajnerku Kejt Vos. Strastveni susret okreće njegov život naglavačke i podstiče Vila da preispita temelje svog postignuća, otvarajući vrata priči o ljubavi, porodici i istinskom smislu života.

Nedelja Dana zaljubljenih na Pickbox TV traje od 12. do 18. februara i ispunjena je novim naslovima! Svaki dan donosi nove romantične priče, komedije i drame. 

Dodatni ljubavni naslovi čekaju vas na Pickbox NOW, potpuno besplatno. Registrujte se i uživajte u besplatnoj epizodi popularne australijske serije Voli me (Love me), i dva romantična filma: Soba sa pogledom (A Room with a View) i Priča o Jane Austen (Becoming Jane) s poznatim licima poput En Hatavej, Džejms Makavoj, Megi Smit i mnogih drugih.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala