Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zendaja - zvezda u napetoj drami Rivali
Sportska drama Luke Gvadanjana stiže u bioskope ovog aprila
23. februar 2024.

Zendaja - zvezda u napetoj drami "Rivali"

Foto: Blitz

Ovog aprila, zakoračite na teniski teren kroz dramu Rivali (Challengers), kinematografsko remek-delo koje prikazuje Zendaju u njenoj najtransformativnijoj ulozi do sada. Rivali su intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta, koje je oživela vizija reditelja Luke Gvadanjana.

Zendaja igra Taši Dankan, bivše tenisko čudo od deteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena karakterom plete zamršenu priču o ljubavi, kontroli i nadmetanju koja će vas ostaviti bez daha.

Film istražuje neobičnu perspektivu poboljšanu Zendajinim moćnim nastupom. Njena interpretacija Taši Dankan oživljava lik sa šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenario, bogat oštrim dijalozima i upečatljivim trenucima, obećava da će vas držati u iščekivanju do samog kraja.

Uz muziku Trenta Reznora, Rivali su poslastica za uši koliko i za oči. Dinamičnost vizuelnog stila, zajedno sa stilizovanim prikazom likova, definiše novi nivo filmske estetike.

Rivali nije samo sportska drama - to je odraz bitaka koje svi ponekad vodimo u životu i ljubavi, ali je i film o kome će svi pričati.

Rivali, koje distribuira Blitz, mogu se videti u bioskopima u aprilu 2024. godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala