Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Donosimo novi trejler i plakat filma: Šazam! Gnev bogova
Nastavljamo priču tinejdžera Bilija Batsona, koji se, nakon što izgovori čarobnu reč "ŠAZAM!" transformiše u superheroja
28. januar 2023.

Donosimo novi trejler i plakat filma: "Šazam! Gnev bogova"

Foto:Blitz

Obdaren moćima bogova, Bili Batson i druga udomljena deca još moraju da nauče kako da usklade tinejdžerski život sa alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njihovom ukradenom magijom, Šazam i njegova porodica moraće da se bori za svoje supersile, živote i sudbinu celog sveta.

U filmu "Šazam! Gnev Bogova" glume Zakari Levi ("Tor: Ragnarok") kao Šazam; Ašer Ejndžel ("Andi Mack") kao Bili Batson; Džek Dilan Grejzer ("To: Drugo poglavlje") kao Fredi Friman; Adam Brodi ("Devojka koja obećava") kao super heroj Fredi; Ros Batler ("Raja i poslednji zmaj") kao super heroj Eugen; Megan Gud ("Dnevna smena") kao Super heroj Darla; Di Džej Kotrona ("G.I Joe: Odmazda") kao super heroj Pedro; Grace Kerolajn Kjuri ("Anabel: Početak") kao Meri Bromfild / superjunakinja Meri; Fejt Herman ("To smo mi") kao Darla Dadli; Ijan Čen ("Smisao života jednog psa") kao Eugen Čoi; Jovan Armand ("Drugi start") kao Pedro Penja; Marta Milans ("White lines") kao Rosa Vaskez; Kuper Endruz ("Okružen Mrtvima") kao Viktor Vaskez i Džimon Hansu ("Tiho mesto 2") kao Čarobnjak.

Glumačkoj ekipi pridružuju se Rejčel Zegler ("Priča sa zapadne strane"), Lusi Lu ("Kung Fu Panda") i oskarovka Helen Miren.

"Šazam! Gnev Bogova" stiže u bioskope širom Srbije 16. marta u distribuciji Blitza.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala