Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija Koža premijerno od 20 januara, vikendom na RTS 1
Dugo očekivani kraj Banjalučke trilogije Kolje Pejakovića stiže na male ekrane 20. januara
16. januar 2024.

Serija "Koža" premijerno od 20 januara, vikendom na RTS 1

Posle izuzetnog uspeha serija "Meso" i "Kosti", pred nama je "Koža" - završni deo čuvene Banjalučke trilogije. Ova desetodelna saga emituje se od 20. januara premijerno subotom i nedeljom u 20 časova na Prvom programu RTS-a. Seriju je režirao Saša Hajduković, a scenarista je Nikola Kolja Pejaković koji kaže da je "Koža” njegova najličnija priča do sada.

Serija prati Slobodana Miloševića, muzičara, bivšeg narkomana i dilera droge koji, nakon višegodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne zbog šverca dvadeset kilograma kokaina u Holandiju, biva pušten na slobodu iz zatvora u Hagu.

U povratku preko Beograda u rodnu Banja Luku, u Slobodanu oživljavaju reminiscencije na njegov pređašnji život: vreme studiranja na muzičkoj akademiji u Hagu, rat u bivšoj Jugoslaviji u kojem mu ginu roditelji, period života u Beogradu devedesetih godina prošlog veka obeležen likovima iz kriminalnog i narkomanskog miljea. Slobodan pokušava da pronađe svoje mesto u društvu i sistemu u kojem vladaju nova, njemu nepoznata pravila. U isto vreme suočava se sa ljudima i događajima iz prošlosti koji ga stavljaju pred dilemu - da li se do pročišćenja stiže putem osvete i isterivanja vlastite pravde ili putem oprosta i isceljenja duše?

Uloge tumače: Nikola Pejaković, Aleksandar Jovanović, Nebojša Dugalić, Sanja Vejnović, Vesna Trivalić, Slobodan Ninković, Aleksandar Stojković, Ljubomir Bandović, Nataša Ninković, Jovo Maksić, Jovana Gavrilović i drugi.

Seriju "Koža” je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Bosonoga” iz Banja Luke.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala