Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Džoker 2“: Prvi pogled na Hoakina Feniksa u nastavku priče
Hoakin Finiks, u još jednom delu filma "Džoker". Da li će film dostići gledanost kao prethodni deo, videćem tek za nešto manje od dve godine.
20. decembar 2022.

„Džoker 2“: Prvi pogled na Hoakina Feniksa u nastavku priče

 

 Ono što Hoakin Feniks radi ovih dana pred filmskim kamerama na snimanju filma „Joker: Folie a Deux” može se videti u bioskopima tek za skoro dve godine. Ipak, početak snimanja naslednika blokbastera iznenađenja iz 2019. već je povećao iščekivanje među fanovima. Jer izgleda da je dobitnik Oskara ponovo u vrhunskoj formi za ludog negativca iz Gotama – što ne bi trebalo nužno da bude dobro za njegovo zdravlje. 

Ovo je već poznato o zapletu
 
O zapletu se trenutno može samo nagađati. Filips, koji je napisao scenario sa koscenaristem "Džokera" Skotom Silverom, "ne komentariše". Dva iznenađenja, međutim, sada su poznata. „Joker: Folie a Deux” će biti mjuzikl. A Lejdi Gaga se pridružuje kao Džokerova pratilja, Harli Kvin.

 

Deo naslova na francuskom jeziku takođe bi mogao dati trag za zaplet. To znači "mentalni poremećaj u paru" i označava uobičajeni psihotični poremećaj. Psihički zdrav čovek preuzima zablude bolesne osobe. „Joker: Folie a Deux” počinje u SAD 4. oktobra 2024. U Nemačkoj bi film trebalo da izađe u bioskope dan ranije, na Dan nemačkog jedinstva.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala