Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prvi pogled na Loki seriju!
Dobili smo prvi pogled na Loki seriju u kojoj će svoju ulogu reprizirati Tom Hiddleston, pa nam recite kako vam se čini.
14. jun 2019.

Prvi pogled na Loki seriju!

 Za sada nema puno informacija o ovoj seriji, osim hrpe glasina, ali Feige osobno se pojavio na investitorskom susretu Disneyja u aprilu i otkrio detalje planove za Marvel Studios serije. Oni su otkrili logo, kao i deo konceptnih nacrta za seriju, ali je to je bilo ograničeno samo za investitore koji su bili na tom sastanku.

Logo nas podseća na tipografiju iz Journey Into Mystery serije stripova od Kieron Gillen u kojoj je Kid Loki bio protagonist. To ima smisla, s obzirom na glasine koje okružuju kažu da je ova serija inspirisana upravo tom fanovima omiljenom serijom stripova.

Ali jedno od interesantnijih otkrića s ove slike je Loki koji hoda niz prometnu ulicu, a iza njega vidimo filmski poster na kojem piše Jaws. To daje naslutiti da će se neki od događaja ove serije odvijati u 1975. godini, kada je Steven Spielbergov kultni klasik debitovao, te nam to potvrđuje da će serija zaista prolaziti kroz nekoliko vremenskih razdoblja, baš kao što su glasine i govorile.

Za sada još nije poznato kada će Loki serija debitovati na Disney+, ali ova streaming platforma treba započeti sa radom u novembru ove godine.

prevedeno sa svijetfilma
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala