Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Barbie Ferreiru nećemo gledati u trećoj sezoni serije “Euphoria”
Jedna od omiljenih glumica serije Euphoria, Barbie Ferreira, objavila je na svom Instagram storyju da se neće vratiti u trećoj sezoni popularne serije.
11. septembar 2022.

Barbie Ferreiru nećemo gledati u trećoj sezoni serije “Euphoria”

 

Naime, postojale su glasine da je na setu između glumice i pisca/reditelja serije Sama Levinsona bilo tenzije.

Neposredno pre kraja sezone, pojavio se The Daily Beast izveštaj u kojem se tvrdi da se Ferreira sukobila sa tvorcem serije. U izveštaju se tvrdilo da je napetost čak postala toliko izražena da je Ferreira otišla sa seta i da je ovaj sukob doveo do njenog skraćenog vremena pred kamerama.

Povodom ovoga, Ferreira je u jednom intervjuu rekla: „Serija ima ogromnu glumačku ekipu. Dakle, videćemo sve. Svako dobije svoje vreme.” Nakon što je druga sezona završila, ona se pozabavila glasinama rekavši: „Videla sam toliko različitih stvari i mnogo toga je neistinito, a pojedine od njih su obične sitnice.”

Glumica je svoju odluku o napuštanju objavila napisavši: „Posle četiri godine od utelotvorenja najposebnijeg i najzagonetnijeg lika, Kat, moram da se oprostim sa suzama u očima”, a ova izjava se našla na fotografiji fan arta koji je nacrtao Hunter Schafer.

Glumica je rekla i da se nada da će mnogi od njenih fanova videti sebe u njenom liku, kao što je bio slučaj sa njom, i da im je njena izvedba lika Kat donela radost. „Uložila sam svu svoju brigu i ljubav u ovaj lik, i nadam se da ćete tu ljubav osetiti”, rekla je.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala