Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ivan Zeljković će ponovo voditi kviz “Želite li da postanete milioner”
Ivan Zeljković će i u novoj sezoni najpopularnijeg kviza na svetu izgovarati tu čuvenu rečenicu “Dobro veče, dobrodošli u kviz „Želite da postanete milioner“.
10. septembar 2022.

Ivan Zeljković će ponovo voditi kviz “Želite li da postanete milioner”

 

 Povratak kviza koji ga je proslavio i učinio jednim od najpopularnijih TV lica u Srbiji, Ivana je podstakao da se na kratko vrati iz Dubaija gde živi i radi poslednjih 10 godina i ponovo stane ispred televizijskih kamera. 

Kako kaže, počastvovan je zbog poziva da ponovo radi ovaj format i presrećan što će ponovo biti u studiju ‘Mlionera’. “Ono sto je zagarantovano (sem dve sume novca u kvizu) je da će Milioner ponovo ponuditi opuštenu zabavu ali i staviti na test znanja ne samo takmičare nego i sve one kod kuće, koji će se i dalje nervirati kad izgovorim “saznaćemo nakon reklama”.
 

 
Zeljković se osvrnuo na 2002. godinu kada je “Milioner” počeo sa emitovanjem i kada nije bilo Instagrama, Facebook-a, Tik Toka i iako mnogima zvuči neverovatno, ni YouTube-a. Raduje ga to što će kviz dobiti novo ruho i što će novi ‘Milioner’ moći da se prati i na digitalnim platformama i društvenim mrežama.
 
Osim toga, pravila kviza, kao što je već poznato, ostaju nepromenjena, kako prenosi portal N1.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala